21-годишна изнудвана с неприлични снимки

Автор: Васил Динев
Коментари (0)
10:36 / 19.08.2020
5236
В Пловдив преди минути разказаха за изнудване на млада дама, предаде репортер на Plovdiv24.bg. Това стана на съвместна пресконференция на Апелативна прокуратура и ОД МВР:

"На 17 август в районното управление в Карлово е получен сигнал от 21-годишна, че предния ден с нея се е свързало лице чрез социалната мрежа Фейсбук. Мъжът бил с фалшив профил и заявил, че ако до 17,00 часа не му преведе 350 лева, ще я злепостави в публичен сайт, като качи нейни неприлични снимки.

Изнудвачът е задържан за срок от 72 часа. Установено е, че има още една пострадала, от която той е взел пари. Мъжът е 26-годишен от град Клисура, не е проявен криминално. Ще бъде назначена техническа експертиза".

В брифинга участваха Тодор Деянов, апелативен прокурор на Пловдив и ст. комисар Йордан Рогачев, директор на ОД на МВР – Пловдив. Т

Този браузър не поддържа видео елемента.


Виж коментарите (0)
Още новини от Новини от Пловдив:
Производители бесни: Нямат ли срам? Купуват марулята от борсата з...
Наглеци и некадърници
Сигнал: Това истина ли е?
Скандалът в БСП Пловдив-област се разраства, намекнаха за еднолич...
Румънци продадоха на двойка от Пловдив този пръстен! В заложна къ...
Спомени от чернобилския дъжд в Пловдив: Двама приятели починаха, ...


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).