18-годишна пловдивчанка е най-секси абитуриентката за 2019-а!

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (11)
16:37 / 22.05.2019
55254
18-годишна пловдивчанка е най-секси абитуриентката тази година! Дебора Георгиева от френската езикова гимназия "Антоан дьо Сент-Екзюпери" събра хиляди положителни гласове и лайкове с изкусителната си визия. В инстаграм тя е следвана от над 20 000 души, което е рекорд за страната ни за момиче на нейната възраст, което не е от светските среди. Дебора пази в мистерия личния си живот и не разкрива дали си има приятел, но постоянно е обградена от ухажори, които я "атакуват" на живо и в интернет пространството.

Голямата страст на абитуриентката е модата - тя вече има няколко фотосесии и това е една от сферите, в които иска да се развива професионално след завършването си. Самата тя казва, че обича не само да бъде снимана, но и самата тя да снима, така че се изявява отлично и във фотографията. В средата на този месец зрелостничката временно изоставя модната сцена и фотостудиото и заляга над учебниците като за последно.

Красавицата ходи на уроци и се готви за кандидатстудентските изпити. Между учебниците тя намира време да ходи на фитнес или да тренира вкъщи, защото вярва, че хубостта не е само природна даденост, но и трябва да се полагат усилия за нея. За успеха в живота Дебора не разчита само на това, с което я е дарила природата, пише "България Днес". Смята, че за да е щастлив, човек трябва да приема нови предизвикателства, да постига целите си с труд, да бъде отдаден и полезен за хората около себе си.

Изпращането й във френската гимназия е преди седмица, като тогава залага на къса рокля, с която събира погледите на съучениците си. За бала си е избрала семпла рокля с камъни "Сваровски". Абитуриентката блесна през есента на миналата година, когато с бляскаво парти отпразнува 18-ия си рожден ден в пловдивско заведение. На личния си празник тя заложи на тъмносиня рокля, закупена от италиански бутик и покрита с хиляди бляскави кристали, с което затвърди мнението, че модата е една от най-големите й страсти. Стилист на елегантната й визия била нейната майка, на която често се доверява за подобни събития.

Виж коментарите (11)

Още по темата (324):
03.04.2024 Рени запя на живо "Като птица съм свободна" в двора на елитно училище в
Пловдив
02.04.2024 Под звуците на рок ученици поканиха любим учител на бала
02.04.2024 Пловдивчанин иска да помогне на абитуриент
01.04.2024 Когато класната им ги видя, остана без думи
01.04.2024 Ученици направиха чудесна изненада за любимата си класна
31.03.2024 Учители от Френската нямаше как да откажат такава покана за бал
Още новини от Новини от Пловдив:
Асфалтираха най-новата улица в Пловдив, строителите блокираха кол...
Производители бесни: Нямат ли срам? Купуват марулята от борсата з...
Наглеци и некадърници
Сигнал: Това истина ли е?
Скандалът в БСП Пловдив-област се разраства, намекнаха за еднолич...
Румънци продадоха на двойка от Пловдив този пръстен! В заложна къ...


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).