13 години затвор за изверг, жестоко убил баба си след порно, мастика и амфетамин!

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (42)
16:06 / 15.05.2013
19237
Пловдивският окръжен съд осъди подсъдимия Тодор Тотев, на 21 г., на 13 години и 4 месеца лишаване от свобода при първоначален строг режим и глоба в размер на 2000 лв.

Той беше признат за виновен в това, че на 26.09.2012 г. в с. Манолско Конаре умишлено е умъртвил баба си Цветка Тотева, като деянието е извършено по особено мъчителен начин и с особена жестокост - престъпление по чл. 116 ал.1 т.6 от НК. На 26.09.2012 г. в гр. Пловдив е държал амфетамин на обща стойност 28 лв. 
 
Подсъдимият Тодор Тотев употребявал наркотици от 2008 г. Понякога му се случвало да комбинира приемането на наркотик с употреба на алкохол, в резултата на което изпадал в особено превъзбудено състояние, при което изпитвал желание да осъществява сексуален контакт или да троши вещи. Родителите му взели различни мерки срещу системната злоупотреба с наркотици, като заминали с него в Испания. Там той работел като заварчик и успял временно да се дистанцира от употребата на наркотици. 

След завръщането им в България Тотеви купили апартамент в Пловдив и започнали ремонт в него, което наложило през август 2011 г. да отидат да живеят в с. Манолско Конаре в къщата на пострадалата Цветка Тотева - баба на Тодор.

През първата половина на 2012 г. Тодор започнал работа в "Макдоналдс" и отново се пристрастил към наркотиците. На 25 срещу 26.09.2012 г. Тодор бил на работа нощна смяна и употребил амфетамин. На сутринта се прибрал в къщата.

Родителите му отишли на работа и той бил сам с баба си. По време на обяда изпил 200 г. мастика, след това си пуснал порнофилм, като отново употребил амфетамин. Комбинацията от наркотично вещество и алкохол, съпроводено с гледането на филма, предизвикало у него силно желание да прави секс. 

Тъй като по това в къщата била само бабата и решил, че тя е удобният обект за удоволетворяването му. Понеже преценил, че няма да е съгласна да има полов контакт с него, взел кухненски нож и я последвал в стопанската постройка. Когато се приближил до нея, видял, че е наведена и с гръб към него.

Повикал я и когато се обърнала и го видяла с нож в ръка, пострадалата извикала. В този момент подсъдимият започнал бързо и с ожесточение да нанася удари с ножа по цялото й тяло. След това затрупал тялото й с 6 чувала със зърнени култури, вследствие на което тя починала от задушаване. Като умъртвил баба си, деецът се върнал в къщата, изкъпал се и се преоблякъл, след което отишъл в Пловдив.

Следобеда в къщата се прибрала майка му и открила трупа на пострадалата, както и кървавите дрехи на подсъдимия. Тодор бил задържал малко по-късно в гр. Пловдив и у него бил открит амфетамин.

Делото се разгледа по процедурата на съкратеното съдебно следствие без разпит на свидетели и вещи лица. Подсъдимият признава изцяло фактическите обстоятелства по повдигнатото му обвинение, поради което му се налага по - ниско наказание.

Присъдата подлежи на обжалване и протест в 15-дневен срок пред Апелативен съд Пловдив.

Виж коментарите (42)

Още по темата (4):
28.09.2012 Доживотен затвор за Тодор Тотев, жестоко убил баба си?
28.09.2012 Версия: Брутална сексуална гавра преди убийството в Манолско Конаре!
27.09.2012 Шок: Внук заклал баба си след коктейл от амфети и алкохол?
27.09.2012 Откриха мъртва жена с няколко прободни рани в корема
Още новини от Новини от Пловдив:
Опасен елемент притесни пловдивчанин
Честват 50 години от създаването на отделението по диализно лечен...
Положението в кв. "Капана" е изпуснато, ред е на Главната?
Хлапетии на колела с бясна скорост минават на червено, вбесиха шо...
Областният управител на Пловдив каза кога разширяват най-натоваре...
Архитектурният шедьовър на Родопите, в който може да видите лика ...


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).