11 304 пловдивчани с шанс за голямата награда в лотарията на НАП

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (1)
10:28 / 21.03.2016
2386
Чисто нов лек автомобил е голямата награда в лотарията на НАП и Министерство на финансите, която очаква своя победител. За неговия жребий участват над 19 млн. фискални бона, регистрирани от участници в цялата страна за над четвърт милиард лева. 

Голямата награда ще бъде изтеглена тази Коледа, а до тогава данъчните раздават всяка седмица смарт телефон и всеки месец 40 инчов смарт 3D телевизор.

11 304-ма пловдивчани са в жребия за голямата награда. Те участват с повече от 1,6 млн. касови бележки за над 22 млн. лева. Болшинството от тях регистрират бележки през сайта на играта, а 182-ма от феновете предпочитат мобилното приложение.

На 3 април ще бъде изтеглен и четвъртият месечен победител. Той ще получи нов 40 инчов 3D телевизор с вградена безжична LAN мрежа, FullHD резолюция на екрана, аналогов и цифров тунер и много други екстри. 

Да участва в лотарията може всеки, навършил 14 години, който има профил в сайта www.kasovbon.bg и регистрира валидни касови бележки, издадени след 16.11.2015 г., включително. Няма ограничения за вида на покупката, нито изискване за минимална и максимална стойност. 

Всеки регистриран потребител може да въвежда касови бележки и чрез мобилното приложение на НАП, което може да се изтегли през App Store на мобилния телефон за операционна система iOS или през Google Play за телефони с операционна система Android. 

От НАП Пловдив напомнят, че е много важно хората да пазят касовите си бележки до края на играта, защото ще получават наградите си срещу тях. Всички търговци, издали печелившите касови бележки, ще бъдат щателно проверени, обещават също от Агенцията.

Виж коментарите (1)
Още новини от Новини от Пловдив:
Хлапетии на колела с бясна скорост минават на червено, вбесиха шо...
Областният управител на Пловдив каза кога разширяват най-натоваре...
Архитектурният шедьовър на Родопите, в който може да видите лика ...
Предлагат 1600 лева заплата за юрисконсулт в община Пловдив с три...
Пловдивчани извиха огромни опашки за върбови клонки
Хиляди остават без вода в Пловдив и региона


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).