1000 лева заплата в Пловдив? Възможно е!

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (53)
10:47 / 09.03.2017
61773
В индустриалната зона на район "Тракия" в Пловдив предстои да се открие нов производствен цех на една от най-големите шивашки фирми в града, която изнася продукцията си в Европейския съюз. Кметът на Пловдив Иван Тотев и кметът на район "Източен" Николай Чунчуков посетиха основната база на компанията в близост до надлеза "Скобелева майка", в която работят близо 300 души със средна работна заплата около 1000 лв. 

Поради нарасналото търсене и по-голямото количество заявки преди дни собствениците на фирмата са закупили голям парцел в "Тракия", на която да построят нов цех за производство.

"Надяваме се новата инвестиция да е успешна. Тя е поредното доказателство, че политиката на община Пловдив за подобряване на бизнес климата в града води до реални резултати", коментира кметът на Пловдив Иван Тотев.

От своя страна управителят на фирмата Пламен Колев благодари на общината и районното кметство за обновената пътна инфраструктура в града. Той показа на общинския и районния кмет най-новите иновации в предприятието, реализирани по европейски проект, и им пожела и занапред да подкрепят развитието на икономиката в Пловдив.

Виж коментарите (53)
Още новини от Новини от Пловдив:
Производители бесни: Нямат ли срам? Купуват марулята от борсата з...
Наглеци и некадърници
Сигнал: Това истина ли е?
Скандалът в БСП Пловдив-област се разраства, намекнаха за еднолич...
Румънци продадоха на двойка от Пловдив този пръстен! В заложна къ...
Спомени от чернобилския дъжд в Пловдив: Двама приятели починаха, ...


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).