Убитата в Гърция Ани била сексуално насилена

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (2)
15:27 / 03.10.2016
3695
Шокиращи продължават да бъдат разкрития за края на малката Ани, с помощта на психиатри, които предполагат, че в основата може би се крие тайна от сексуален тип, съобщиха от "Български новини". 

Професорът в Университета в Атина Янис Пападатос обясни, че има тайна, далеч отвъд наркотици и психично разстройство, тъй като бащата на малкото дете Светослав Бакърджиев се държи с абсолютна логика, опитвайки се да защити някого или себе си.

"Не мисля, че на Сава е планувал това престъпление. Мисля, че нещо се е случило и не го казат. Не е личност, която би направил подобно нещо", казва г-н Пападатос пред гръцки медии, като добавя, че това може да бъде "нещо от сексуален тип." 

Бащата на Ани не казва нищо за това кога и как е настъпила смъртта на детето, докато от съдебно-медицинската експертиза става ясно, че малкото момиче е било рязано живо. Подозренията са базирани, на фактите, че "очевидно е, че непосочването на времето и начина на смъртта не е в резултат на психично разстройство, нарушение на съзнанието, или вземане на наркотици ... следователно позоваването на не-смърт събития тълкуват само в контекста, че се крие селекция на самозащита", казва г-н Пападатос. 

Бащата, от своя страна, "хвърля" отговорности към приятеля си Николай, казвайки: "Аз мисля, че нещо е направил с детето", докато той е бил в тоалетната. В действителност, характеризира приятеля си "лисица", която може да влезе в умовете на другите. В същото време, обаче, бащата твърди, че Ани умира от мъка, защото са й липсвали бабите и дядовци, за което експертите твърдят, че умишлено оставя пропуски за размазване и заблуда.

Виж коментарите (2)
Още новини от Международни новини:
Милиони деца в Европа са в риск
От един от най-популярните курорти в света: Туристи, вървете си в...
В Израел вият сирени за въздушна опасност
Евакуираха почти 800 000 души в Бангладеш
Изпитът за шофьорска книжка в Илинойс – скоро и на български
Часове преди да изнесе концерт: Рап звезда е арестувана за трафик...


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).