Трима гамени вилнеят в Кючука, простотията е огромна!

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (4)
20:50 / 16.01.2023
13268
Читател на Plovdiv24.bg се свърза с редакцията ни, за да разкаже за един доста притеснителен инцидент. Даваме му думата сега:

"Здравейте, уважаеми журналисти! Само във вас ми е надеждата, че може да покажете на обществото какви непълнолетни гамени вилнеят в Кючука. Дано родителите им ги разпознаят по видеото, което ви изпращам и опитат да вземат някакви мерки за превъзпитанието им, макар че имам опасения, че за това вече е късно.

Случката е от събота (14 януари), малко преди 21 часа вечерта, както се вижда и от записа. Мястото – блокът на улица "Георги Икономов“ с номера от 1 до 9. Въпросните трима гамени обикалят по входовете на блока и търсят отворена входна врата. Минават през №9 и №7, които са заключени и така стигат до отворената врата на входа на №5. Звънят на единия от апартаментите на първия етаж. Отваря им възрастен човек, който е на 82 години. И в този момент тримата мятат по него по едно сурово яйце и "беж да ги няма“.

Седмица по-рано имаше случай на хвърлени яйца по прозореца на друг апартамент на първия етаж, но тогава повечето комшии мислеха, че това е епизодичен инцидент. Сигурен съм обаче, че той е дело на същите дебили от видеото. За съжаление в блока ни има само една камера към входа на №9 и от нея не се вижда самото престъпление.

Нека чрез статията ви се разгласи за тези случки и ако има и други пострадали – да сигнализират на полицията, за да се направи нещо по озаптяването на въпросните хулигани".

Този браузър не поддържа видео елемента.


Виж коментарите (4)
Още новини от Международни новини:
Крути мерки за нарушаване на правилата за шофиране в Гърция, може...
Известна крепост е застрашена от рухване
Американското разузнаване смята, че Путин не е наредил Навални да...
Тази вечер е регистрирано поредното силно земетресение
Мнение на експерт: Успехите на Русия се дължат на забавянето на а...
Земетресение събуди Южна Гърция


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).