Шофьорка бе прегазена от собствената си кола три пъти

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (0)
20:59 / 12.11.2022
2820
Според полицията 45-годишната шофьорка паркирала колата си на наклон и слязла да вземе нещо от багажника

В град Санкт Гален шофьорка забрави да угаси двигателя на колата си и се озова под колелата й три пъти за няколко минути. За това как жертвата трикратно бе прегазена от собствената си кола, разказва "Инсайдър".

Според полицията 45-годишната шофьорка паркирала колата си на наклон и слязла да вземе нещо от багажника, но оставила двигателя да работи. По едно време обаче колата тръгнало надолу, жената се опитала да я спре, но накрая се озовала на земята и попаднала под колелата.

След това колата се блъсна в друга кола, от удара отскочила в обратната посока и отново съборила небрежната шофьорка, която едвам се бе съвзела от първия сблъсък. След това колата се ударила в бордюра, отблъснала се от него и отново, за трети път, прегазила клетата водачка.

Накрая немирното возило се укротило след сблъсък в едно дърво. Е, тя оцеля, но с цената на много наранявания – в тежко състояние тя бе откарана в болница от линейка.

Виж коментарите (0)
Още новини от Международни новини:
Новото нормално явление: Съкращенията продължават, хората свикнах...
Петролните джобове на шейха се препълнени - прави летище, каквото...
Приятелката на известен писател съобщи за смъртта му
Силно земетресение разлюля Балканския полуостров
Крути мерки за нарушаване на правилата за шофиране в Гърция, може...
Известна крепост е застрашена от рухване


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).