Ревнив съпруг би жена си с камшик, не му дала да прочете съобщенията в телефона й

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (0)
11:04 / 22.10.2019
3336
Испанските власти в Аликанте са задържали мъж, който наказал съпругата си с удари с камшик, след като тя не му е позволила да прочете съобщенията в телефона ѝ.

По информация на полицейските власти инцидентът се е случил в събота, когато получили сигнал от съседка, която чула писъците на 10-годишната дъщеричка на двойката. Тогава жената решила, че се случва нещо и позвъняла в местното управление.

Когато полицаите се озовали на адреса на семейството, жената и дъщеря ѝ вече били излезли на улицата и тичали боси по тротоара. По-късно съпругата споделила, че мъжът ѝ я затворил в една от стаите на дома им, където започнал да я налага с камшик. Тогава в стаята връхлетяла дъщеря им, която се разкрещяла и двете съумели да напуснат жилището и да избягат на улицата, където ги пресрещнал полицейският патрул.

Мъжът не е правил опити да избяга и е бил задържан от служителите на реда и отведен в следствения арест. Предстои срещу него да бъде повдигнато обвинение за домашно насилие, информира ''La Vanguardia''.

Виж коментарите (0)
Още новини от Международни новини:
Тази вечер е регистрирано поредното силно земетресение
Мнение на експерт: Успехите на Русия се дължат на забавянето на а...
Земетресение събуди Южна Гърция
Удължaвaт eвтиния poyминг в EC
Природен феномен в Гърция
ЕС заплашва да спре приложението Tik Тok


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).