Пияни германци всяха смут по време на полет от София до Берлин

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (1)
16:38 / 26.08.2019
2707
Двама пияни германци са създали смут и напрежение по време на полет от София до Берлин през уикенда. Почерпените пътници тотално загубили мярка, държали се агресивно и дори си позволили груби реплики към стюардесите на борда. Служителките на авиокомпания "Райънеър" обаче успели да запазят самообладание и овладели ситуацията, съобщава Lupa.bg. Полетът от Летище София до "Шьонефелд" в германската столица е закъснял с 2 часа и най-вероятно чужденците са успели да се почерпят, докато са изчаквали да изтече просроченото време за излитане на машината.

Служители на аеропорта обясниха, че много често пътуващи отскачат до фришопа на "Летище София", откъдето си купуват патрончета с уиски, или направо големи бутилки. Баровете на летището също предлагат алкохол, макар и на доста солени цени. Затова и нерядко се случва пътници да се качат порядъчно почерпени на борда. "Ако при проверката преди полет колегите забележат, че някой от гражданите е в неадекватно състояние - употребил много алкохол или наркотик, той не се допуска на борда на самолета. Но много често това няма как да се установи, защото някои са много изобретателни", разказват стюардеси.

Виж коментарите (1)
Още новини от Международни новини:
Крути мерки за нарушаване на правилата за шофиране в Гърция, може...
Известна крепост е застрашена от рухване
Американското разузнаване смята, че Путин не е наредил Навални да...
Тази вечер е регистрирано поредното силно земетресение
Мнение на експерт: Успехите на Русия се дължат на забавянето на а...
Земетресение събуди Южна Гърция


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).