Паника в Сиатъл: Пилот отвлече самолет от летището, погнаха го изтребители

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (0)
09:29 / 11.08.2018
5559
Всички полети от международното летище в Сиатъл бяха прекратени, след като пътнически самолет излетя без разрешение от диспечерите, предаде Би Би Си.   Местните власти съобщават, че служител на летището е извършил нерегламентиран полет.  В самолета не е имало пътници.  

Веднага след излитането му са вдигнати изтребители на американската армия.  

Според предварителна информация, малко по-късно самолетът е паднал в морето. Няма информация за личността на пилота и не е известно какво се е случило с него.  

Самолетът е на авиокомпания "Хоризон“, модел Air Q400.  

"Някакъв пич открадна самолет от сиатълското летище, направи два лупинг, почти се разби в залива Чеймбърс, след това премина покрай нас, преследван от изтребители и след това катастрофира. Шантави времена“, написа в Туитър авторът на видеоклипа, на който се вижда самолетът.  

"Добре, това е откачено. Пилотът на самолета пред нас просто откачи и излетя с празен самолет, подминавайки нарежданията от кулата. Кулата нареди пълно спиране и се опитват да се свържат с този пилот. Какво става?“, написа друг очевидец от летището.

Виж коментарите (0)
Още новини от Международни новини:
Тази вечер е регистрирано поредното силно земетресение
Мнение на експерт: Успехите на Русия се дължат на забавянето на а...
Земетресение събуди Южна Гърция
Удължaвaт eвтиния poyминг в EC
Природен феномен в Гърция
ЕС заплашва да спре приложението Tik Тok


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).