Майка уби изнасилвача на дъщеря си

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (0)
14:21 / 12.10.2019
17313
Майка, която уби тийнейджър, за когото казва, че е изнасилил шестгодишната й дъщеря, ще бъде съдена за убийство. Конни Сербу, 43-годишна, е примамила семейния приятел Ксавие Сиера, на 18 години, в изолирана местност, след като го е взела от интервю за работа. Твърди се, че го е измамила да дойде с нея, като казала, че има нужда от помощ, за да сглоби двуетажно легло.

 Но след като го завела до тихото място, тя го застреляла. Местните доклади сочат, че служители са реагирали на съобщения за изстрели на 7 юли 2016 г. и са открили тийнейджъра мъртъв близо до река в Неапол, Флорида. Повече от година по-късно, на 25 август 2017 г., местната полиция обяви, че е повдигнала обвинение на Конни Сербу за убийство от втора степен.

Конни разказва, че на 30 май 2016 г. дъщеря й споделила, че е била насилена от Сиера пет години по-рано.

Майката обвинила Сиера в изнасилване на дъщеря си и така, възмутена от предполагаемите му действия, тя разказала на други за намерението си да го убие. Съдебните записи показват, че тя е казала на съпруга си, че трябва да се подготви да се грижи за двете им деца сам, тъй като "тя ще направи нещо". След това се качила в кола с брат си Джон Варгас, 29 годишен, и взела и Ксавие Сиера, пише в записите.

След като отвела Сиера в изолираната местност, тя твърди, че го обвинила за изнасилването на дъщеря си. Конни и брат и Варгас преследвали тийнейджъра в гората, преди двамата да започнат борба за една от пушките на жената. Говори се, че Сиера е получил огнестрелни рани и от двете пушки, докато Варгас е бил улучен в корема, убивайки го.

И двамата мъже загинали, а според съобщенията Конни Сербу все още била на мястото, когато пристигнала полиция. Полицаите твърдят, че тя е направила признание, без никакви угризения, казвайки: "Всичко това е моя вина. Така че не ме интересува,той изнасили дъщеря ми ... тя ми каза всичко, което се е случило. "

Виж коментарите (0)
Още новини от Международни новини:
Американското разузнаване смята, че Путин не е наредил Навални да...
Тази вечер е регистрирано поредното силно земетресение
Мнение на експерт: Успехите на Русия се дължат на забавянето на а...
Земетресение събуди Южна Гърция
Удължaвaт eвтиния poyминг в EC
Природен феномен в Гърция


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).