Изненадващо Google спира приложението Street View

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (0)
12:36 / 02.11.2022
5376
Google спира приложението Street View, което позволява на потребителите да правят виртуални разходки из улиците и въобще почти всяка точка на света. Информацията засяга самостоятелното приложение за Android и iOS, а самата функционалност ще продължи да бъде достъпна в Google Maps, пише nixanbal.com.

Приложението Street View ще изчезне от Google Play и App Store в близките седмици, а след март 2023 г. все още ползващите го потребители няма да получават повече актуализации и поддръжка за него.

Street View позволява дори през смартфона потребителите да разглеждат различни места по света и дори да добавят собствени 360-градусови изображения (т.нар. Photo Spheres), допринасяйки за развитието на услугата. Тази функция обаче е достъпна и в Google Maps, така че самостоятелното приложение на Street View изглежда не привлича достатъчно потребители и Google е решила да го закрие. 

Ако все пак искате да използвате услугата, макар и без поддръжка и ъпдейти след март догодина, побързайте да изтеглите приложението.

Виж коментарите (0)
Още новини от Международни новини:
Премиерът на Словакия Роберт Фицо е поставен в изкуствена кома
44 земетресения край гръцки остров само тази сутрин
Лекари стабилизираха състоянието на Фицо
Словашкият премиер с кръвоизлив в корема
Атентат срещу словашкия премиер Роберт Фицо
Излезе предупреждение за Италия


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).