Георги Марков: Браво, Орбан, феномен!

Автор: Десислава Томева
Коментари (3)
12:48 / 04.04.2022
2289
Бившият конституционен съдия и депутат Георги Марков от години живее в Унгария. След победата на Виктор Орбан той публикува в социалните мрежи поредния си коментар, с който ни направи съпричастни към случващото се в Унгария:

"Унгарците случиха с Орбан, ама и той случи с унгарския народ! Благодарни хора!

Унгария първа въстана 1956 г. всенародно срещу комунизма. Първа отвори границата на Запад с Австрия на 11 септември 1989 г. Орбан пръв призова съветските войски да напуснат страната на 16 юни 1989 г. Пръв издигна стена срешу ислямската инвазия 2015 г. Пръв изгони Сорос 2016-та от Унгария. Пръв победи коалиция на Сорос с 2/3.

Браво, Орбан, феномен!

Сорос обедини цялата опозиция в една листа и общ, единствен мажоритарен кандидат. Бяха размазани. Това е най-лошата инвестиция на дядо Сорос.

Унгария показа, че нелибералният модел на Орбан е успешен за живота на хората - сигурност, защита на семейството, подпомагане на раждаемостта, икономически растеж, историческа памет, национална идентичност и суверенитет. Държава без шеф!

Будапеща стана център на консерватизма в Европа. На 25 май Доналд Тръмп свиква именно тук световен консервативен форум.

В Унгария няма миграция на ножа, клане на християни, африканизация и ислямизацията. Държавата иска унгарски деца, а не мигранти.

Вчера, на референдум 95% от унгарците казаха НЕ на джендър идеологията и третия пол в училищата.

P. S.: Благодаря на моя семеен приятел и легендарен журналист Кеворк Кеворкян, че от 2015-та настояваше да напиша книга за “Феномена Виктор Орбан", излязла и в Унгария. С нея посетих 22 града в страната, при пълни зали с моите приятели от ГЕРБ", написа Георги Марков на страницата си във Фейсбук.

"Снощи на купона Виктор каза: Победата ни се вижда от Луната. Няма начин и Брюксел да не я види!", завършва поста си Георги Марков.

Виж коментарите (3)
Още новини от Международни новини:
Петролните джобове на шейха се препълнени - прави летище, каквото...
Приятелката на известен писател съобщи за смъртта му
Силно земетресение разлюля Балканския полуостров
Крути мерки за нарушаване на правилата за шофиране в Гърция, може...
Известна крепост е застрашена от рухване
Американското разузнаване смята, че Путин не е наредил Навални да...


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).