Директорът на ФБР: Русия е заплаха за нас 365 дни в годината

Автор: Георги Кирилов
Коментари (0)
10:40 / 28.04.2019
1920
Русия остава основната заплаха пред американското разузнаване. Това заяви директорът на ФБР Кристофър Рей, цитиран от MediaIte. Той отбеляза, че "руската заплаха" продължава 365 дни в годината.

Според Кристофър Рей голямата заплаха е в използването на социалните мрежи за "фалшиви новини, пропаганда и други подобни цели, за да се сеят раздори и да се подкопава доверието на американците в демокрацията".

Кристофър Рей също така предупреди, че американските противници "ще продължат играта си" и добави, че случилото се на междинните избори през 2018-та е било само "генерална репетиция" за същинския президентски вот през 2020 година.

С изказването си Рей отново потвърди позицията си, че Русия използва социалните мрежи като оръжие. Той изказа подобно мнение и през януари, когато се яви на изслушване пред сенатска комисия, посветено на заплахите пред националната сигурност на САЩ. 


Виж коментарите (0)
Още новини от Международни новини:
Крути мерки за нарушаване на правилата за шофиране в Гърция, може...
Известна крепост е застрашена от рухване
Американското разузнаване смята, че Путин не е наредил Навални да...
Тази вечер е регистрирано поредното силно земетресение
Мнение на експерт: Успехите на Русия се дължат на забавянето на а...
Земетресение събуди Южна Гърция


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).