Българин загина при при зверска катастрофа в Италия

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (0)
19:09 / 23.07.2019
2869
46-годишен дупничанин загина при зверска катастрофа на магистралата Милано-Торино.

В родния град на Владимир Михайлов, който е известен с прякора си Вовата, са потресени от случилото се. "Беше страшно добър човек, не можем да повярваме още. Само преди няколко дни го виждахме в центъра на града“, коментираха дупничани.

В тежката катастрофата са били ранени шестима души, а пътят е бил затворен за три часа заради спасителните операции. Трагедията е станала близо до Аличе Кастело, в посока Милано, като Владимир Михайлов е загинал на място. В катастрофата са участвали четири коли, мотор и тир. Всички ранени са настанени в болницата на Верчели и Кивасо, но няма риск за живота им, пише Монитор.

По първоначална информация 46-годишният дупничанин се е ударил в изпреварваща го кола и е починал на място, заклещен от ламарините.

До преди няколко години Владимир е развивал частен бизнес в Дупница, а след това успява да развие такъв и на Ботуша. Дупничани разказват, че той е семеен с деца. "Къде са жена му и децата не знаем. Познавам майката му, която беше страшно уважавана учителка по английски език, но вече се пенсионира. Просто сме потресени от случилото се“, коментираха близко до семейството.

Виж коментарите (0)
Още новини от Международни новини:
Новото нормално явление: Съкращенията продължават, хората свикнах...
Петролните джобове на шейха се препълнени - прави летище, каквото...
Приятелката на известен писател съобщи за смъртта му
Силно земетресение разлюля Балканския полуостров
Крути мерки за нарушаване на правилата за шофиране в Гърция, може...
Известна крепост е застрашена от рухване


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).