Българин с мистериозна смърт на ски писта в САЩ! Издирват свидетели

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (0)
16:18 / 06.01.2018
8269
Българин почина при ски инцидент навръх Нова година в курорт в Пенсилвания. Михаил Попов е бил открит в безсъзнание на писта на Whitetail Resort в неделя. Спасителните екипи констатират смъртта му, съобщава bg-voice.com.

Попов е открит в 10 часа сутринта на 31 декември, а служителите на ски патрула са му приложили първа помощ и сърдечен масаж, но безуспешно. Патрулът пренесъл Попов до близкия медицински пункт.

"Разследване на инцидента тече в момента и нямаме допълнителна информация нито за скиора, нито случая", се казва в съобщението на Дон Макаскил, генерален мениджър на Whitetail Resort. Какво точно се е случило с Попов в последния ден на миналата година остава мистерия. Неговата съпруга Дора Якова публикува във фейсбук призив към всички, които може да станали свидетели на инцидента, имат видео, снимки или информация, да се свържат с нея.

Тялото на Попов е открито на пистата Limelight - една от по-трудните в курорта, който се намира близо до Вашингтон. Семейството живее в района на Вашингтон от около 15 години. Михаил Попов е компютърен инженер. Неговата съпруга Дора Якова е родом от Карлово и дългогодишен мениджър в Международния валутен фонд.

Те имат две дъщери, които също живеят в района на американската столица. Екипът на Whitetail Resort изрази своите най-дълбоки съболезнования към семейството на Попов.

При ски инцидент в Калифорния през януари 2012 г. пострада сътрудникът на BG VOICE Христофор Караджов. С голяма скорост той излетя от пистата и се удари с гръб в дърво. В резултат Фори остана парализиран от кръста надолу.


Виж коментарите (0)
Още новини от Международни новини:
Тази вечер е регистрирано поредното силно земетресение
Мнение на експерт: Успехите на Русия се дължат на забавянето на а...
Земетресение събуди Южна Гърция
Удължaвaт eвтиния poyминг в EC
Природен феномен в Гърция
ЕС заплашва да спре приложението Tik Тok


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).