Баща и син застреляха мечка и малките й докато спят

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (9)
11:22 / 10.08.2020
39518
Убиването на невинно животно е сред най-ужасните действия, които може да извърши човек. Подходящото и точно наказание на извършителя обаче отчасти облекчава причинената от него болка. Когато баща и синът му убиха семейство американски черни мечки, кармата намери начин да гвъздаде справедливост.

Убийствата са станали на 14 април 2018 г. на остров Естер в залива на Аляска и те са записани на видео. Въпреки че животните не са застрашени, служителите на дивата природа в Аляска ги проследяват.

Бащата, 41-годишният Андрю Ренър, бе осъден на три месеца затвор за убийство на майка мечка и две мечета, а 18-годишният му син Оуен Ренър получи 30-дневно изключване от училище.

Изглежда, че планирали своето ловно пътуване от известно време и тъй като знаели, че няма да има хора, които да станат свидетели на ужасяващата им постъпка, те пътували с лодка, предава Канал 3.

Те карали ски по планинския склон когато синът застрелял майката пред двете ѝ плачещи новородени. Майката дори носела проследяваща яка. Няколко минути по-късно бащата насочва пистолета към малките и ги застрелва.

И все пак това, което те не знаеха, е, че всичко е заснето от изследователската камера, поставена извън обсега им. Тя е поставена за проучване от Службата за горите на САЩ и Департамента за риба и дивеч в Аляска. Целта на изследването е да се определи начина, по който намаляващата численост на мечките в региона се адаптира към засилената човешка активност.

Многобройните 30-секундни клипове разкриха, че тийнейджърът е застрелял мечката два пъти в съня ѝ.

Виж коментарите (9)
Още новини от Международни новини:
Американското разузнаване смята, че Путин не е наредил Навални да...
Тази вечер е регистрирано поредното силно земетресение
Мнение на експерт: Успехите на Русия се дължат на забавянето на а...
Земетресение събуди Южна Гърция
Удължaвaт eвтиния poyминг в EC
Природен феномен в Гърция


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).