Албанец преби жестоко бременна сръбкиня, отказала да спи с него (18+)

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (7)
15:46 / 15.05.2018
9204
20-годишна бременна сръбкиня е била жестоко пребита от албанец, защото отказала да прави секс с него. За ужасяващата случка разказва самата Анджела Джорджевич пред сръбския "Курир“, цитиран от "Блиц". Инцидентът станал в събота на пътя между село Биляча и град Буяновац.

С 25-годишния албанец С.А. се запознала по-рано, докато се забавлявала с приятели. Тогава той бил много възпитан и любезен. Тогава отношенията им бил чисто приятелски. Анджела, която е бременна в третия месец, трябвало да се прибере с такси. В колата се качил и въпросният албанец, заедно с брат си. "Нищо лошо не бях видяла в него“, разказва тя.  В таксито обаче 25-годишният мъж започнал да я увещава да отидат в хотел. Тя отказала. Няколко пъти я питал дали не искат да бъдат заедно, но тя все отговаряла с "не“. "Тогава започна моята агония“, спомня си младата жена.  Още в таксито албанецът започнал да я бие.

"Удряше ме с крака и с юмруци, душеше ме, дърпаше ми косата. В един момент ме изблъска от колата и почна да ме удря, където намери. Паднах на земята, но той не преставаше. Държах си ръката на стомаха, само да опазя бебето. Усещах много удари в главата и краката, риташе ме в краката. Влачи ме по асфалта. Краката ми са одрани. А в това време нито таксиджията, нито брат му реагираха. Молех го да престане, а той ме наричаше "ку*ва“, разказва младата жена.  

Според нея, С.А. не е знаел, че е бременна. След като я пребил, той я зарязал на улицата. Тя успяла да се качи в друг автомобил. "Когато шофьорът ме видя, изпадна в шок“, сподели тя. Тя показа пред медиите жестоките наранявания, които е получила. Нощем сънува кошмари и се налага майка ѝ да я буди, за да спре да крещи "Престани да ме удряш!“. "Кой знае колко пъти отново съм преживяла всеки удар“, казва Анджела, която е бременна от годеника си. 

25-годишният албанец е арестуван. Пред полицията казал, че Анджела се опитала да му открадне 1000 евро. Версията се поддържа и от брат му и от таксиметровия шофьор, но според младата жена няма да издържи в съда.

Виж коментарите (7)
Още новини от Международни новини:
Американското разузнаване смята, че Путин не е наредил Навални да...
Тази вечер е регистрирано поредното силно земетресение
Мнение на експерт: Успехите на Русия се дължат на забавянето на а...
Земетресение събуди Южна Гърция
Удължaвaт eвтиния poyминг в EC
Природен феномен в Гърция


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).