''Евророма'' представи окончателните си листи за парламентарните избори

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (6)
18:19 / 27.05.2005
2943
Политическо движение "Евророма" представи днес окончателните си кандидатдепутатски листи за предстоящите парламентарни избори.
Както се очакваше, смятаният за "тежката артилерия" кандидат на формацията - фолкпевецът Азис, който официално се нарича Васил Троянов Боянов, оглавява листата за 17-ти МИР - Пловдив-област. Във връзка с името на певеца "Евророма" излезе с декларация, че някой явно умишлено бави издаването на новата му лична карта, за да му попречи да се регистрира за изборите с псевдонима си, който той бил приел за свое официално име още преди месец. Азис води и листата за Варна. В списъка на кандидати от Пловдив-област следват Румен Ангелов Ангелов - финансист и Фаня Ангелова Гъдуларова – член на ПС на ПД “Евророма”, общински съветник в община Карлово.
Гъдуларова пък е водач в листата за Пловдив-град. След нея се нареждат Тунчер Фикрет Али – Тони Стораро, поп-фолк изпълнител, Росен Иванов Пешев – началник Организационно-структурен отдел на ПД “Евророма”, Иван Славчев Славчев – областен координатор на ПД “Евророма” – Пловдив, Атанас Димитров Пашев - футболист, финалист на Мундиал’86- Мексико, включен на второ място и в списъка кандидати за Смолян. Там водач е Виолета Младенова Вълканова – член на ПС на ПД “Евророма”, областен председател на “Евророма” - Смолян.
Общинският съветник Борислав Даскалов е първи в листата за Пазарджик, втора е фолкпевицата Софи Маринова, включена на същото място и в Монтана. Трети в Пазрджишката листа е Васко Стоянов Петров - бизнесмен.
Лидерът на движението Цветелин Кънчев оглавява списъка за Бургас и е на второ място във Варна. Юлияна Кънчев води в два района в София. Иван Динев Георгиев, известен като рапизпълнителя Устата, е водач във Велико Търново и в Русе. Димитър Василев Маринов, познат като Митю Пищова, е на първо място в Кърджали.

Виж коментарите (6)
Още новини от Избори 2005:
ЦИК обяви крайните данни от Избори 2005
Започват преговорите за сформиране на кабинет
Надежда Михайлова няма да подава оставка
ДПС: Правителство без нас е против вота на избирателите
Петър Стоянов поиска оставката на Надежда Михайлова
"Коалиция за България" убедително печели изборите в област Пловди...


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).