Зуека се завърна у нас: Оставих една бедна България, а сега вече е и разрушена

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (8)
16:45 / 17.03.2022
22501
"Оставих една бедна България, върнах се в една не само бедна, но и разрушена България“, заяви Васил Василев-Зуека при първото си завръщане в родината след 6 месеца емиграция.

Днес той открива изложба с картините си във Варна. Тя носи името Моите герои и представя 22 от неговите живописни разкази. Зуека сподели, че докато пътувал с кола от София до морската столица, лошо впечатление му направили изоставените бедни общини и затова ни най-малко не съжалява за решението си да заживее в Испания.

"Смених само къщата, продължавам да работя с България", сподели Зуека.

Там той наистина рисува по цял ден и затова не използва маслени бои, които трудно съхнат и художникът е принуден да чака твърде дълго, ако ги използва.“Не се чувствам добре, ако нямам готова картина в края на деня, или поне две-три заготовки за платна“, обясни актьорът, който продължава да се занимава с театър, макар и само в чужбина.

Преди да кацне у нас, той беше във Великобритания с Влади Априлов, където представят спектакъла си "Ние, българите“. В началото на април пък ще играят в Чикаго. Скечовете им са посветени най-вече на абсурдите в нрава на българската нация, за които наистина няма рационално обяснение. Актьорът не пропусна да благодари за подкрепата на втората си съпруга Ани, която се занимава с поддържането на социалните му мрежи, където той показва платната си, пише Hotnews.bg

Виж коментарите (8)

Още по темата (3974):
16.12.2022 С "Ферари" за 1 млн. лева Нинджата замина за Гърция на лов за евтини
имоти
30.09.2022 Няма да я познаете! Ето я пловдивчанката Симона от "Фермата" преди
тунинга!
24.09.2022 Лепа Брена направи голямо признание, свързано е с България
21.09.2022 Фадо изпълнителка взриви българската публика
18.07.2022 Стефан Илчев: Напускам България, тук няма смисъл да творя
16.07.2022 Попфолк певицата Валя: Прибирах се от участие в Пловдив, когато заспал шофьор на камион едва не ме премаза на пътя
Още новини от Любопитни новини:
Зрител: Владимир Зомбори спечели "Като две капки вода"
Дядо Иван Звездев сади русенски благи домати
Той е легенда, бивш треньор на Гришо, съпруг на звезда и бивше га...
Коя е майката и коя е дъщерята?
Носителка на "Оскар" и "Грами" призна сексуалната си ориентация
Арестуваха Жерар Депардийо


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).