Жестока болест променя живота на звезда от сериала "Малкълм"

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (0)
11:46 / 12.03.2023
4139
Франки Мюниц става известен в сериала "Малкълм". За шестте години, през които е заснет комедийният сериал, той се превръща от момче в тийнейджър и феновете му растат с него. През 2008 г., когато е на върха на актьорската кариера, се оттегля от Холивуд и влага енергията си в голямата си страст - състезанията с автомобили. Така той става професионален пилот на формула, но без особен успех и екскурзията в професионалния спорт бързо приключва. След този провал Мюниц се опитва да стане музикант и за кратко е барабанист. Но най-интересното в живота на този 33-годишен мъж е, че днес той не помни нищо.

Мюниц има редица сериозни здравословни проблеми, поради които днес няма дългосрочна памет - изобщо не помни повечето събития от миналото. Мюниц претърпява 9 сътресения на мозъка, а през 2012 г. получава първата от двете исхемични атаки, известни като "микро инсулти". По-късни изследвания показват, че той е претърпял най-малко 15 такива инсулта. "Винаги съм бил здрав. Никога не съм пил алкохол, не съм пушил и не съм пробвал наркотици. Единственото, което изпитвах, беше стрес", казва Мюниц.

Днес Франки не се чувства зле от положението си и живее живота си възможно най-добре предвид обстоятелствата. През 2020 г. той се ожени за дългогодишната си приятелка Пейдж, а тя го кара да си води дневник на спомените всеки ден, за да може по-късно да си припомня всичко, което са преживявали заедно. Миналата година Мюниц стана баща на син Мауз.

Виж коментарите (0)
Още новини от Любопитни новини:
Зомбори и Весела Бабинова се разминали в началото
Стридите - естествен афродизиак
Цитиридис влезе в болница
До дни започва финалът на най-популярна песен в Европа
В Деня на храбростта той сподели скъп спомен
Ива Софиянска показа за първи път малкия Стефан


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).