Жената на Рашков обвини EVN за развалено месо

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (5)
10:06 / 26.10.2011
5155
Под засилена охрана на 10-ина полицаи и още толкова жандармеристи в късния следобед вчера съпругата на Кирил Рашков - Царица Костадинка, отишла в Катуница и започнала да чисти фризерите в една от изгорелите им къщи.

В хладилниците имало месо, което след спирането на тока отпреди няколко дни, започнало да се разваля. Затова Царицата се вдигнала от Пловдив и заедно с още един ром хукнала към палатите си в Катуница, за да си приберат месото, преди да се размирише. Това разказаха възмутени жители на селото, което още не се е съвзело след смъртта на 19-годишния Ангел Петров и 16-годишния Павел Толев.

Появата на Костадинка в селото първа забелязала именно майката на по-малкото починало от сърце момче Павел. Жената изпаднала в шок и веднага се обадила на свои близки от селото. В това време Царица Костадинка започнала да се разправя с полицаите, които охранявали изгорялата ъглова къща в Катуница. Крещяла им, че енергото е спряло тока и иска да си прибере месото от фризерите, защото щяло да се развали. След кавгата полицаите позволили на Костадинка да извади мръвките, но за да не стане отново бунт в селото, охраната на Царицата била подсилена. 

"Това е върховна наглост. Телата на момчетата още не са изстинали, а Рашкови за месото във фризерите мислят", коментираха вчера разгневени жители на Катуница. Тази неделя цялото село ще направи курбан в памет на двете загинали момчета по повод 40 дни от смъртта им. За целта ще бъде заколен бик, дарен от Христо Запрянов от Катуница.


Източник: в. "Монитор"

Виж коментарите (5)

Още по темата (504):
13.03.2023 ЧСИ пусна на търг част от резиденцията на "Цар Киро" в центъра на Пловдив
12.11.2022 Катуница почита Ангел и Павел, освещават параклисa в тяхна памет
23.09.2022 11 години от драматичните събития, потопили Катуница в кръв
03.04.2021 Пуснаха единствената дъщеря на Цар Киро от затвора, за да присъства на погребението му
02.04.2021 Вдигат параклис след смъртта на двете момчета, загубили живота си в размириците срещу Цар Киро
02.04.2021 Кой бе "Цар Киро"?
Още новини от Любопитни новини:
Дядо Иван Звездев сади русенски благи домати
Той е легенда, бивш треньор на Гришо, съпруг на звезда и бивше га...
Коя е майката и коя е дъщерята?
Носителка на "Оскар" и "Грами" призна сексуалната си ориентация
Арестуваха Жерар Депардийо
Орлин Павлов: Разбих врата, защото се заключих сам точно преди да...


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).