Жандармерист предложи брак на приятелката си, минути след като положи клетва

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (1)
16:52 / 21.09.2017
7362
Млад жандармерист предложи брак на приятелката си минути след като положи клетва по Етичния кодекс на МВР в полицейската школа в Пазарджик. Бойчо Петров от Бургас изчака търпеливо края на тържествената церемония и помоли приятелката си Николина, специално пристигнала в Пазарджик за клетвата, да ги снима с отряда му. Нищо неподозиращото момиче стриктно изпълни молбата му и беше видимо изненадано, когато любимият й изненадващо клекна на едно коляно пред нея и извади кутийка с годежен пръстен. Ще се омъжиш ли за мен тихо промълви Бойчо, аплодиран от колегите си. След първоначалното стъписване Николина на висок глад произнесе заветното "Да".

Пред "24 часа" двамата влюбени споделиха, че са се запознали преди 1 година на общото си работно място в Бургас. Николина призна, че не е знаела и не е била предварително подготвена за изненадващото предложение за брак на любимия си. 85 бъдещи жандармеристи, завършили успешно обучението си в полицейската школа на МВР в Пазарджик, положиха клетва в четвъртък. Те ще бъдат разпределени в подразделения на жандармерията в София, Бургас и Монтана.

Виж коментарите (1)
Още новини от Любопитни новини:
Нана: България ми липсва
Кое е цветето на императорите и къде точно в Родопите расте то?
Веселин Маринов: Страх ме е да отида в моята къща
На 70 една от най-големите ни певици не спира да пее и твори
Никога не сте виждали такава градушка, все едно летят павета
Младеж изненада Карбовски на улицата


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).