За поредна година празник с хвърчила се проведе в "Западен“

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (0)
17:00 / 12.05.2018
6806
За четвърта поредна година десетки хвърчила полетяха в небето над "Западен". Събитието "Пусни хвърчило" се организира от екипа на Консултативно-терапевтична инициатива "ХВЪРЧИЛО". Гост на събитието бе кметът на район "Западен“ Димитър Колев.

"От хиляди години насам, хвърчилото е популярно като начин за релаксация и форма на душевно упражнение. Пускането на хвърчила e прекрасно забавление, както за деца, така и за възрастни навсякъде по света. То носи лично значение, послание, мечта за всеки, който го държи", заявиха при откриването на събитието организаторите. Те благодариха на Димитър Колев за подкрепата, която районната администрация им оказва. Организаторите бяха осигурили хвърчила за всички малчугани, дошли да се забавляват заедно със своите родители в съботния ден. В тържеството се включи и кметът на район "Западен“ Димитър Колев, който също пусна хвърчило в небето. Пикникът продължи с още игри и състезания между деца и родители, които искрено се забавляваха в топлия съботен ден.

Виж коментарите (0)
Още новини от Любопитни новини:
Младеж изненада Карбовски на улицата
Победителка в "Мастършеф" шокира с изказване: Изпих парите от наг...
Джон Бон Джоуви отбелязва 40 години на сцената
Ивет Лалова с първи снимки на бебето
Нети публикува твърде любопитни снимки, мрежата прегря
Ново лице се присъединява към "Тази събота и неделя"


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).