Юлиан Вергов с Алекс Сърчаджиева на 14 февруари в Пловдив

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (1)
14:41 / 14.02.2023
5553
След двегодишна пауза заради ковид пандемията, една традиция се завръща отново! Община Пловдив, Продуцентска къща "Ажур-Пико“, "МаскАрт“ и Областен информационен център – Пловдив ви канят да отпразнувате 14 февруари с много блясък, усмивки и добро настроение!

Празничната вечер на 14 февруари 2023 г.,  по стар стил на Свети Трифон Зарезан и Ден на лозаря, и на Свети Валентин и Ден на влюбените,  ще започне от 19:00 ч. и ще продължи до 22:30 ч., а мястото е Дом на културата "Борис Христов". 

Събитието носи заглавие  "Любов и вино в театъра“. Програмата е разделена в две части. От 19,00 часа започва театрално представление – премиера за Пловдив "С гръб към залеза" с участието на Юлиян Вергов, Александра Сърчаджиева, Ива Тодорова и Петър Антонов. От 21,00 часа във фоайето на дома започва музикална програма с участието на Калоян Николов -  финалист в последното издание на "Гласът на България“.

Билетите са вече в продажба на билетна каса "МаскАрт“ в Дома на културата, телефон за резервация 0894611188. Събитието се осъществява с подкрепата на Община Пловдив и Областен информационен център – Пловдив.

Това е спектакъл, който разказва две различни любовни истории, през погледа на всеки един от участниците в тях. Действието ще ни срещне с четирима герои - професионален готвач със собствен ресторант и телевизионно шоу, неговата асистентка, по която той е силно увлечен, световно известен пианист и писателка, която издава книга-бестселър (описващ провалената връзка между нея и пианиста). Благодарение на новата книга, съдбите на четиримата се преплитат. Те започват да общуват и споделят всичко, което всеки един от тях смята за истина и за свои емоционални права, за които настоява и горещо брани. Именно това ражда нелепи, неудобни, красиви и вълнуващи ситуации и мечтания. Съдбата на всеки един от героите е уникална, странна, смешна и покъртителна.

Двама мъже и две жени разговарят за любовта, за разминаванията, за разделите и за красотата. Една ужасно нежна и страшно смешна история за красивата страна на тъгата, за залезите, танцуването и готвенето като изкуство.

Текстът е на Яна Борисова. Режисьор е Димитър Коцев – Шошо, музиката е дело на Милен Кукошаров, а сценографията на Елис Вели. Продуцент е Арт Театър. 

21,00 часа – Фоайе, ет.1 , Музикална програма с Калоян Николов, който ще изпълни най-любовните рок балади. Разбира се, като на празник ще има и чаша вино на празничен коктейл за всички, които ще изберат да отпразнуват вечерта си с "Любов и вино в театъра“.

Виж коментарите (1)

Още по темата (33):
14.02.2024 Ако нямате резервация за ресторант, спретнете празничната вечеря вкъщи
15.02.2023 Мечките в Белица получиха подаръци за Св. Валентин
14.02.2023 Свети Валентин е: 80 срещу 200 лв. за букет или подарък? Ето къде в страната е най-скъпо
14.02.2023 Карнавал на приятелството в ДГ "Мирослава", родители станаха крал и
кралица
14.02.2023 В Япония само жените правят подаръци за св. Валентин
14.02.2023 Габриела Руменова: Не се ограничава употребата на пластмаса, когато ни таксуват кутийки за храна
Още новини от Любопитни новини:
Нина Добрев пострада жестоко при инцидент с мотор 
Мария Бакалова ослепителна в Кан
Изписаха Росица Пейчева и бебето
Големи гласове идват в Пловдив
Успешен спортист, депутат и министър празнува днес
Любов от пръв поглед в семейството на двойка от "Един за друг"


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).