Връщат "ВИП Брадър" догодина?

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (0)
21:55 / 24.09.2023
6765
Нова телевизия връща "ВИП Брадър", споделия източник от медиата. Легендарното риалити ще изгрее отново в ефир близо 6 години след последния излъчен до момента сезон. Планира се да бъде изправено в борба за рейтинг с предстоящото трето издание на "Ергенът" по Би Ти Ви.

"Ергенът" е единственото риалити на Би Ти Ви, с чийто рейтинг Нова трудно се справя. Скандалното шоу събира огромна маса сеирджии пред телевизорите, които не спират да коментират участничките и отношенията между тях. Досега в конкуренция с него беше състезанието за двойки "Един за друг". То е пълна противоположност на "Ергенът" – не залага на скандали, а на позитивни отношения, любов и приятелство. Прави добър рейтинг, но не може да се мери с конкурента си. Нова телевизия досега не даваше признаци на притеснение от това единствено недотам силно звено в програмата си. Догодина обаче се кани да извади тежката артилерия – "ВИП Брадър".

Още от първия сезон у нас през 2004-а къщата на Големия брат прави огромен рейтинг, провокирайки скандали и клюки, точно както е в "Ергенът". Не случайно още с появата си в родния ефир започна да се коментира, че шоуто за необвързани е копие на Брадъра, само че по друга телевизия. Очакваното през пролетта изправяне на двете риалитита едно срещу друго ще е проблем, защото те на практика привличат една и съща публика. За нея ще е трудно да следи и двете, докато хората, които обичат позитивни предавания като "Един за друг" телевизиите няма да предложат нищо.

Какво ще стане с "Един за друг" след завръщането на "ВИП Брадър"? Към момента кастингът за нов сезон на риалитито за двойки е отворен за кандидатстване, което означава, че телевизията не се е отказала от формата. Възможно е да изчака година-две до следващо издание. Така стана след третия сезон на "Хелс кътчън" – Нова тв изчака една година, преди да снима четвърти, но през цялото време формите за кандидатстване в кулинарното риалити бяха отворени.

Кой ще влезе в новия сезон на "ВИП Брадър"?

Говори се, че няма да се залага на най-големите звезди в страната, които ще искат сериозни хонорари. По-скоро ще се търсят инфлуенсъри, изгряващи или залязващи представители на родния шоубизнес и хора, популярни от други формати – например "Хелс Китчън" или "Игри на волята", пише "Уикенд".

"ВИП Брадър" изкара 14 години в родния ефир – от 2004-а до 2018-а. Последният излъчен до момента сезон беше с участници, които вече са били поне в едно риалити в родния ефир. Победител беше синът на легендарния Иван Иванов – рапърът Стефан Иванов, известен като Уош Ем Си.

Засега не е ясно дали водещ на предстоящия сезон ще бъде Ники Кънчев, който е запазено лице на предаването от самото му начало. Знае се обаче, че няма почти никаква вероятност в шоуто да продължи да грее другата му звезда – Александра Сърчаджиева. Тя вече е лице на Би Ти Ви в предаването "Животът по действителен случай".

Виж коментарите (0)

Още по темата (6588):
30.05.2024 Пускат допълнителни билети за Chaplin Pianissimo в Пловдив
30.05.2024 Vanity Fair: Състоянието на Кейт Мидълтън се подобрява
30.05.2024 Холивудски актьор е обвинен в опит за убийство на бившата си приятелка
30.05.2024 Селин Дион: Ако не мога да бягам, ще вървя. Ако не мога да вървя, ще пълзя, но няма да спра
30.05.2024 Глория с пеперуди в стомаха
30.05.2024 Мария проговори за скандала покрай спрения клип на най-новата й песен
Още новини от Любопитни новини:
Участник в "Кой да знае" определи шоуто за нагласено
Ваня Червенкова със смразяващ разказ от Тибет: Видях как смъкват ...
Антония Петрова показа снимки от бала си
Ненчо Балабанов е горд баща, показа сина си
На 46 години Лиляна Павлова стана тайно майка за трети път?
Ричард Величков пред Plovdiv24.bg: Искам да опровергая всички лъж...


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).