Внезапно почина 13-годишна звезда от Холивуд и Бродуей

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (0)
09:16 / 12.11.2019
5716
В САЩ внезапно почина 13-годишната Лоръл Григс. Въпреки младата си възраст, тя вече бе много известна актриса. На 6-годишна възраст Лоръл играе на Бродуей и то в знаменитата постановка на "Котка върху горещ ламаринен покрив“. По-късно тя участва във филми, а нейни партньори са такива звезди като Скарлет Йохансон, Кристен Стюарт, Стив Карел, пише The New York Times, цитиран от "Блиц".

Лоръл Григс също така участва в популярни американски телевизионни проекти, сериали и във филма на Уди Алън "Социален живот“. Роднини на актрисата съобщиха, че причината за смъртта е астматичен пристъп. Лекарите се опитали да спасят момичето, но не успели. Лоръл се е борила с астмата в продължение на около две години, каза баща й Анди Григс пред CNN. Въпреки че тя изглеждала добре месеци наред, баща й е уточнил, че той постоянно я е водил на медицински прегледи.

"Тя никога не се задоволяваше с постигнатото, винаги репетираше движения и нови неща“, казва баща й. Когато той й предлагал да се отпусне и да си почива, понеже е научила добре ролите си, тя казвала: "Тате, не много хора получават такъв шанс“.

Потребителите в социалните мрежи и феновете на киното и изявите на младата звезда са шокирани от внезапната й кончина. Под фотографията, която Григс публикува в Instagram само преди 2 седмици, те оставят своите съболезнования.

Виж коментарите (0)
Още новини от Любопитни новини:
Не перете дънките си в пералня. Ако са мръсни - накиснете ги за ч...
Златното момиче Катрин Тасева с пищно кръщене на сина си в новото...
Сценаристите на "Под прикритие": Как е възможно БНТ да отпуска бю...
Замразяването на хляба го прави по-полезен?
Вижте кой спечели Капките снощи и кои отиват на големия финал
Зрител: Владимир Зомбори спечели "Като две капки вода"


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).