Вижте защо се е провалил първият брак на Лолита, в дъното - много пари

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (0)
10:40 / 05.03.2022
7516
"Тъстът" на Григор Димитров - Елдар Османов, се разминава поне засега със санкциите, които са наложени на куп руски бизнесмени. Причината е, че таткото на Лолита не е сред приближените до Владимир Путин олигарси.

Нещо повече, бащата на Гришовата изгора има сериозни съдебни проблеми в Русия. Образувани са около 100 наказателни дела срещу неговата енергийна компания през 2020 година. Това се случва с благословията на Путин. Османов често е свързван с престъпни схеми и финансови измами. Освен това е сочен за враг на Путин.

Заради това напуска страната преди няколко години и се установява в Америка. Именно там е базиран бизнесът му в момента. Фирмите на таткото на Лолита са във Флорида, където Османов живее заедно със съпругата си. За точното му състояние няма официални данни, но се предполага, че надхвърля 1 млрд. долара.

Руският милиардер е собственик на луксозен комплекс на брега на океана. В него отсядат Лолита и Григор, когато са във Флорида. Бизнесменът следи изкъсо личния живот на дъщеря си. Османов е винен за проваления й брак с друг богат наследник - Гаспар Авдолян. Дори нещо повече - набеден е, че е омъжил Лолита по сметка. Конфликт между него и бащата на съпруга на Лолита за огромна сума пари става причина за края на брака на децата им.

Когато се разбра за връзката на Лолита с Гришо, мнозина побързаха да обявят, че таткото никак няма да одобри избраника на дъщеря си. Милиардерът не искал около нея да се навъртат красиви и нахакани младоци, които да я използват заради парите. Явно Димитров е успял да спечели Османов и е доказал, че не е с Лолита заради състоянието й. Затова е приеман радушно в дома на фамилията в Маями.

За разлика от близките си Лолита живее в Монако. Мести се в княжеството преди четири години след развода с Гаспар, пише "България Днес".

Виж коментарите (0)

Още по темата (3974):
16.12.2022 С "Ферари" за 1 млн. лева Нинджата замина за Гърция на лов за евтини
имоти
30.09.2022 Няма да я познаете! Ето я пловдивчанката Симона от "Фермата" преди
тунинга!
24.09.2022 Лепа Брена направи голямо признание, свързано е с България
21.09.2022 Фадо изпълнителка взриви българската публика
18.07.2022 Стефан Илчев: Напускам България, тук няма смисъл да творя
16.07.2022 Попфолк певицата Валя: Прибирах се от участие в Пловдив, когато заспал шофьор на камион едва не ме премаза на пътя
Още новини от Любопитни новини:
Никога не сте виждали такава градушка, все едно летят павета
Младеж изненада Карбовски на улицата
Победителка в "Мастършеф" шокира с изказване: Изпих парите от наг...
Джон Бон Джоуви отбелязва 40 години на сцената
Ивет Лалова с първи снимки на бебето
Нети публикува твърде любопитни снимки, мрежата прегря


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).