Виктория Капитонова получава дългоочаквания подарък от Виктор

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (0)
15:23 / 04.05.2022
10500
И тази седмица най-романтичното телевизионно приключение в българския ефир "Ергенът“ продължава в четвъртък и петък от 21:00 ч. по bTV. Утре вечер (5 май) зрителите ще станат свидетели на поредната вълнуваща групова среща. На нея ще бъдат поканени всички момичета, с изключение на една, която ще трябва да остане сам самичка в имението. Останалите дами ще се впуснат в същинско кулинарно предизвикателство, за да приготвят вкусна вечеря за Виктор, верни на максимата, че пътят към сърцето на един мъж минава през стомаха.

Шестте претендентки ще бъдат разделени на три двойки, които ще приготвят съответно предястие, основно и десерт. Каква ще е изненадата, която Виктор ще подготви на момичетата с появяването си, и каква ще е причината те да искат да съсипят старателно приготвената храна, приготвяна цял ден, и да напуснат ресторанта дълбоко разочаровани – отговорът само в "Ергенът“ по bTV.

По време на усамотението си с една от най-изявените претендентки Виктор открито ще й заяви, че не може да отвърне на чувствата й. Как ще реагира тя на откровението на първия "ерген“ на България и до какъв развой на събитията ще доведе този техен разговор? Зрителите ще станат свидетели и на изненадата на Виктор за Виктория Капитонова с дългоочаквания от нея подарък. Как ще отвърне тя на жеста му и каква ще е реакцията на останалите предстои да стане ясно утре вечер.

Вечерният коктейл и този път няма да премине без словесен сблъсък между Александра и останалите участнички. Главен инициатор на поредния грандиозен скандал в имението ще бъде изкусителната Благовеста, която с упреците си ще успее да разплаче доскорошната си приятелка. Вечерта ще завърши с обичайната Церемония на розата, след която поредна претендентка няма да получи цвете от Виктор и ще трябва да се сбогува с него.

В петък вечер (6 май) Виктор ще "качи“ момичетата на вълнуваща въртележка от емоции с игра на "спийд дейтинг“. След нея дамите ще имат възможност да излеят сърцата си върху белия лист и да напишат как изглеждат мечтите им за общо бъдеще с Виктор в следващите 10 години. Чие любовно писмо ще впечатли най-много Виктор и в кое няма да намери и частица от себе си – отговорът само в "Ергенът“ по bTV.

По време на вечерния коктейл една от претендентките ще проведе сериозен разговор с Виктор и макар да рискува да го отблъсне, ще предпочете да бъде искрена относно взаимоотношенията им. Дали това няма да й изиграе лоша шега? Вечерта ще завърши с поредната Церемония на розата, след която още една от участничките ще напусне имението.

Виж коментарите (0)

Още по темата (3974):
16.12.2022 С "Ферари" за 1 млн. лева Нинджата замина за Гърция на лов за евтини
имоти
30.09.2022 Няма да я познаете! Ето я пловдивчанката Симона от "Фермата" преди
тунинга!
24.09.2022 Лепа Брена направи голямо признание, свързано е с България
21.09.2022 Фадо изпълнителка взриви българската публика
18.07.2022 Стефан Илчев: Напускам България, тук няма смисъл да творя
16.07.2022 Попфолк певицата Валя: Прибирах се от участие в Пловдив, когато заспал шофьор на камион едва не ме премаза на пътя
Още новини от Любопитни новини:
Младеж изненада Карбовски на улицата
Победителка в "Мастършеф" шокира с изказване: Изпих парите от наг...
Джон Бон Джоуви отбелязва 40 години на сцената
Ивет Лалова с първи снимки на бебето
Нети публикува твърде любопитни снимки, мрежата прегря
Ново лице се присъединява към "Тази събота и неделя"


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).