Утешават Андреа след новината за раздялата с Кубрат

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (0)
10:25 / 15.07.2019
20453
Николета Лозанова се захвана с тежката задача да утеши Андреа, която загатна за край на връзката си с Кубрат Пулев.

В петък певицата написа в Инстаграм " криптирано" съобщение. "Твърде млада съм, за да се омъжа и твърде голяма, за да играя детски игри - наслаждавам се на необвързания си живот". Още по-сериозна тежест на съобщението даде емотикон "вдигнато палче“ от страна на блондинката на конкретен въпрос дали е приключила с Пулев.

Добрата дружка на Андреа – Николета Лозанова веднага се притече на помощ. Тя веднага показа своята подкрепа със сърчице и вероятно е провела личен разговор. Двете се сдушиха през последните няколко години и са неизменно заедно по светски събития.

В ранните неделни часове Андреа изненадващо изтри съобщението, което разбуни духовете. Близки до Андреа разкриват пред "България Днес“, че думите й са ядосали Кобрата. Той обича да контролира всичко около доста по-младата си половинка.

"Всичко около радялата е силно преувеличено. Те са имали тежки моменти, свързани най-вече с многобройните пътувания и отсъствия на Кубрат заради тренировъчни лагери и участия в мачове. Тя дори го придружи на изслушването в САЩ и му оказа сериозна подкрепа около случая с Джени Суши. Има голяма вероятност двамата да преодолеят различията“, споделят близки до двойката.

Виж коментарите (0)
Още новини от Любопитни новини:
Като две капки вода: Дара Екимова и Гери-Никол лика прилика
След "Капките" Геро остава на екран Рачков пада
Нана: България ми липсва
Кое е цветето на императорите и къде точно в Родопите расте то?
Веселин Маринов: Страх ме е да отида в моята къща
На 70 една от най-големите ни певици не спира да пее и твори


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).