ИЗПРАТИ НОВИНА
Новини
Спорт
Справочник
НОВО
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
Начало
Пловдив
Анализите
Спортни
Регионални
България
Международни
Любопитно
Галерии
Личности
RSS
Всички
Музика
Личности
Културни
Кино и филми
Други
Кулинарни
Топ 5 приложения за футболни мачове и статистика за 2022 г.
Автор: Екип Plovdiv24.bg 18:18 / 24.03.2022Коментари (0)3404
©
Представяме ви най-добрите приложения за проследяване на резултати на живо от футболни мачове от цял ​​свят. Това, което се откроява е, че приложенията с резултати на живо стават все по-гъвкави и динамични. Това е нашият топ 5.

1. Overlyzer

Чисто новото приложение Overlyzer е нещо повече от обикновено приложение за резултати на живо за футболни мачове. Приложението не само показва резултати и статистика, но също така предоставя на потребителя ясен преглед за това как вървят игрите. Това ви позволява да следите хода на игрите и да видите с един поглед кой отбор е по-силен, кой в ​​момента е по-близо до отбелязване на гол или дали играта се играе офанзивно или дефанзивно.

Приложението предлага множество функции за филтриране. Overlyzer - за разлика от други приложения за мачове - ви позволява да филтрирате не само по отделни лиги или държави, но и по различни статистики, други показатели и дори коефициенти за залагане. Това, разбира се, прави приложението чудесен помощник за залагащите и значително намалява риска от неуспешен залог. Умният алгоритъм на приложението показва напредъка на футболните мачове от над 1000 лиги и състезания под формата на графика. По този начин разнищването на прогреса на мача е детска игра и вече не е нужно да губите време в четене и тълкуване на статистически данни. Определено това е едно приложение което предлага революция на пазара!

2. Livescore

Глобалната спортна компания LiveScore успя да подпише договор с Кристиано Роналдо, една от най-големите футболни звезди като рекламодател, което увеличи популярността на приложението още повече. В крайна сметка, CR7 също така твърди, че ще използва Livescore в продължение на много години, за да бъде в крак с най-новите резултати.

LiveScore Group е спонсор на Испанското Първенство и управлява две компании за залагания: Livescore Bet и Virgin Bet. Някои потребители на приложението ще могат да се наслаждават на предавания на живо в бъдеще, тъй като УЕФА и Livescore Group подписаха договор за излъчване на всички 137 мача от Шампионска лига! Засега обаче това се отнася само за потребители от Ирландия. Феновете на спорта могат да очакват Livescore да направи сериозна конкуренция на броадкастинг компании като DAZN.

3. Sofascore

SofaScore е едно от най-популярните приложения за резултати на живо и предоставя резултати и статистики за повече от 20 спорта и 5000 лиги и състезания. Феновете на електронните спортове също ще се насладят на това приложение, тъй като SofaScore беше едно от първите приложения, които покриваха виртуалните хазартни игри.

SofaScore се счита за изключително иновативен, тъй като продължава да въвежда функции, които не могат да бъдат намерени в пазарната конкуренция. Например, качествата на играча дават добра представа за уменията на всеки играч и е лесно да се види къде са силните и слабите страни на всеки от тях.

Тъй като дизайнът е отличен и приложението също е изключително бързо, можем да препоръчаме това приложение за резултати на живо. SofaScore достига 20 милиона активни потребители на месец, съществува от около десет години и приложението е изтеглено общо около 25 милиона пъти. Между другото, приложението е особено популярно сред футболните фенове от Италия. Служителите на SofaScore гарантират, че технологията зад приложението се поддържа на ниво.

4. BeSoccer

BeSoccer обещава "Целият футболен свят на един бутон разстояние" и приложението със сигурност предоставя това, което твърди. Потребителите получават свежи новини на всеки няколко минути, които са добре представени.

Дизайнът е добре подреден и можете бързо да се ориентирате въпреки големия брой предлагани лиги и състезания, особено след като можете лесно да нагласите съдържанието на сайта според вашите желания. Особено статистическият отдел свърши много добра работа с BeSoccer, защото в базата данни има повече от шест милиона играчи!

Между другото, BeSoccer е особено популярен сред испанските футболни фенове, откъдето идват по-голямата част от потребителите. Това обаче не е изненадващо, тъй като компанията е със седалище в Испания. BeSoccer се появи от уебсайта Resultados-Futbol.com и сега е една от най-големите футболни общности в страната.

През 2016 г. BeSoccer получи наградата "Най-добро приложение на годината 2016“ от Google и приложението е изтеглено общо около 20 милиона пъти.

5. Fotmob

FotMob е едно от най-известните приложения за резултати на живо с повече от 10 милиона изтегляния и потребителите оценяват високо дизайнът и многото статистически данни за отделните игри. Имат и собствени новини за топ игрите.

Кристер Нордвик основа компанията през 2004 г., което направи Fotmob едно от най-старите приложения за резултати на живо. Компанията е със седалище в Берген, Норвегия. Персоналът от само 15 служители гарантира, че сърцата на футболните фенове ще бият по-бързо. За разлика от конкурентите си, норвежците залагат на стриктна фирмена структура, която обаче не се забелязва при използване на приложението.

Fotmob е едно от най-популярните приложения за резултати на живо в световен мащаб и има много редовни потребители, особено във Великобритания и САЩ.

6. Goal.com

Goal.com е основан през 2004 г. и е един от най-големите футболни сайтове в света. Услугата вече се предлага на невероятни 19 различни езика и предоставя най-новите новини денонощно.

Приложението започна да се разраства още по-бързо, когато Perform Group стана собственик. Perform Group притежава и броудкастинг платформата DAZN, така че чрез това сътрудничество много видеоклипове с акценти могат да се видят и на Goal.com.

Оттогава имаше друга промяна на собствеността и TPG Inc. сега управлява платформата. И уебсайтът, и приложението спечелиха множество награди, като наградата Drum Online Media Award.

Феновете на футболната статистика оценяват приложението, тъй като Opta предоставя данни, които е трудно да се намерят сред конкурентите. Многобройните трансферни новини и подробната информация за мачовете също се превърнаха в незаменима част от света на футбола.







Зареждане! Моля, изчакайте ...

Все още няма коментари към статията. Бъди първият, който ще напише коментар!

Още новини от Любопитни новини:

ИЗПРАТИ НОВИНА
« Май 2024 г. »
пон
вто
сря
чтв
пет
съб
нед
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
Виж още:
Актуални теми
Концесията на стадион "Пловдив"
Купа на България, сезон 2023/2024
Великден 2024 г.
ТВ и шоу сезон 2023/2024 г.
Откриха тяло на мъж в запален автомобил в кв. "Драгалевци"
назад 1 2 3 4 5 напред
Абонамент
Абонирайте се за mail бюлетина ни !
Абонирайте се за нашия e-mail и ще получавате на личната си поща информация за случващото се в Пловдив и региона.
e-mail:
Анкета
Кой е най-успешният демократичен кмет на Пловдив през последните години?
Д-р Гарабед Томасян
Спас Гърневски
Д-р Иван Чомаков
Славчо Атанасов
Иван Тотев
Здравко Димитров
РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 59 82 67

novini@plovdiv24.bg

гр. Пловдив, ул."Александър I" 32,
Бизнес Център Plovdiv24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Пловдивчани във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Сайтът е създаден от пловдивчани, за пловдивчани. 100% пловдивски продукт.
Статистика: