Свекърва мечта: Софка изпя свой голям хит за първия танц на Лоренцо и Мария

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (4)
09:55 / 25.04.2023
20071
Софи Маринова сгоди сина си със свой хит. Първият танц на Лоренцо и Мария е бил на "Стари рани“. Лично свекървата я изпълнила на живо на младите.

Червено

Бъдещата снаха на Софи Маринова сменя няколко тоалета на годежа в Етрополе. Първоначално е с много ефектна червена рокля с пера. С нея и танцува първия си годежен танц с Лоренцо на "Стари рани“.

След това обаче се преоблича и се вихри на купона с ефектен тоалет в черно и златисто. Самият Лоренцо е с изискан костюм с блестящи елементи в черно и червена папийонка, която по едно време маха, пише "Телеграф".

Златно

Самата Софи Маринова спази обещанието си да изненада всички с тоалета. След като цялата минала седмица се показваше по социалните мрежи с различни рокли, сега предпочете такава в златисто, кремаво и черно, като заложи на така модните в момента ориенталски елементи.

Годежарите първо се събират в семейния дом на Софка в Етрополе, а след това отиват да искат момичето от къщата на баба й, която е отсреща. После отпред спретват софри с хапки и пиене, където се събират двете роди. Там Софи Маринова за пръв път пее на младите.

Тя си носи своя златен микрофон. После го прави и в ресторанта, като сяда на отрупаната с вкусни неща и маркови питиета маса и казва, че ще попее любимите си песни. Маринова бе се заканила да не пее много-много, но няма как – синът веднъж се сгодява, и изнася цял рецитал за чудо и приказ. Софка се похвали с пръстен и часовник на луксозна марка автомобили.

Звезди от родния шоубизнес уважиха събитието, Преслава лично се изяви и с песни. Тя си бе сложила и специална препаска за кючеци.

Виж коментарите (4)

Още по темата (7051):
05.04.2024 Вини Джоунс с нова любов
01.03.2024 Черната Златка показа мъжа си - любител на татусите
29.02.2024 Великани идват в Пловдив       
21.02.2024 Пуснаха нова песен в памет на Димо от P.I.F
04.02.2024 След 47 години те още са заедно не само на сцената
30.01.2024 Цяла България я обича: Родена е в Пловдив и днес става на 80!
Още новини от Любопитни новини:
Нана: България ми липсва
Кое е цветето на императорите и къде точно в Родопите расте то?
Веселин Маринов: Страх ме е да отида в моята къща
На 70 една от най-големите ни певици не спира да пее и твори
Никога не сте виждали такава градушка, все едно летят павета
Младеж изненада Карбовски на улицата


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).