Съботно оживление в мол "Галерия Пловдив"

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (0)
08:00 / 14.01.2012
2421
След разнообразния празничен маратон от събития, мол "Галерия Пловдив" ще продължи да вписва нови изненади за верните си приятели и нови посетители.

Днес от 12 ч. сцената на източния атриум ще пулсира с темпераментните танци на изпълнителите от денс студио "Салса де Куба" с ръководители Златка Иванова и Илиян Божанов. "Знайно е, че кубинската салса се играе от двама и носи емоцията и страстта на горещите ритми"- така управата на мол "Галерия" Ви кани не просто да наблюдавате тази фиеста, а и да се включите в нея. А как? Ще разберете, ако споделите съботния си обед в просторния мол. В съботния купон ще звучат и изпълненията на вокална група "Лолипоп", носител на две първи награди от националния конкурс за забавна детска песен и представяла Пловдив на фестивала на изкуствата "Аполония". Малките сладури от "Лолипоп" ръководи г-жа Евелина Палакова, която ще представи и други бисери от певческата си школа - дуета Нина и Николета. Младите дами със своя вокален талант превзеха публика и жури на Общинския преглед на сценичното любителско творчество 2011.

Януари стартира с надежди за хубава Нова година, а мол "Галерия Пловдив" ще продължава да ви радва и провокира с примамливи цени, уникални атракциони и низ от арт събития.


Виж коментарите (0)
Още новини от Любопитни новини:
Джакпотът от тотото падна, вижте от кой град е късметлията
Рибар улови 85-килограмов сом
Шеф Манчев променя правилата в "Черешката на тортата"
Певицата Росица Пейчева показа новороденото си бебе
Марк Зукърбърг стана на 40, показа трите си дъщери
Познава го не само цяла България, но и милиони по света - днес ст...


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).