Студентка продаде девствеността си на банкер за 1,2 млн. евро

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (9)
08:48 / 01.05.2018
11593
Студентка от Париж на име Жасмин продаде девствеността си на банкер от Уолстрийт за сумата от 1,2 млн. евро, съобщава "Дейли Мейл", цитиран от "Блиц". Както отбелязва изданието, младата 20-годишна парижанка реши да постави девствеността си на аукцион чрез сайт за ескортни услуги. Търгът бе спечелен от "успешен банкер от Ню Йорк", който е пожелал да остане инкогнито. Той спечелил търга като успял да надделее в битка с DJ от Лос Анджелис и магнат по недвижимите имоти от Мюнхен.

Девойката разказва, че е отгледана и възпитавана в религиозно семейство и първоначално е имала намерение да се омъжи девствена, но след това променила решението си, защото искала да започне собствен бизнес. Също така, част от средствата тя планира да похарчи за пътешествия.

20-годишната студентка казва: "Повечето хора биха приели един милион за техния първи път, ако могат да върнат времето назад". "Щастлива съм, че продадох девствеността си и вече се срещнах с клиента. Бях малко нервна, ако трябва да бъда честна, но накрая наистина го харесах. Той беше истински джентълмен и се грижеше добре за мен. Не искам да навлизам в детайли, но смятаме да се видим на среща отново", заяви Жасмин.

Виж коментарите (9)
Още новини от Любопитни новини:
Никога не сте виждали такава градушка, все едно летят павета
Младеж изненада Карбовски на улицата
Победителка в "Мастършеф" шокира с изказване: Изпих парите от наг...
Джон Бон Джоуви отбелязва 40 години на сцената
Ивет Лалова с първи снимки на бебето
Нети публикува твърде любопитни снимки, мрежата прегря


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).