Стартира новата програма на фестивала Future Shorts

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (0)
07:40 / 20.05.2008
1296
Фестивалът Future Shorts посреща месец май със силна програма от кратки филми и музикални клипове събрани от цял свят. Програмата "THE BEAT OF THE DRUM" включва наградената с Оскар класика "Среща за обяд" на големия американски режисьор Адам Дейвъдсън, номинираният за Оскар "Последната ферма" от Исландия, обаятелната анимация "ИЮ" от Китай, музикалния клип на невероятното парче на "Гюлемотс" - "Измислена любовна песен", три впечатляващи български филма, както и много други находчиви и забавни истории от длъж и шир.

За второто издание на Future Shorts в Пловдив локалните организатори, отново са подготвили after party. Младото ъндърграунд движение Porn In Da USA ще представи 20 минутен видео пърформънс и DJ на тема Da Drun Of Da Beat! Началото на фестивала е тази вечер от 20.30 часа в клуб "Мармалад". Билетът струва 4 лева.

Виж коментарите (0)
Още новини от Любопитни новини:
Шофьор сложи килим върху колата си, за да я предпази от градушки
20 години Plovdiv24.bg
Какво казва нумерологията за днешната дата
Фронтменът и създател на софийската група "Подуене блус бенд" чук...
Проучване показва близо 10 процента разлика между първата и втора...
"Нападнаха" ергена Виктор


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).