"Старица" побърка с бурни танци посетителите в столичен мол (ВИДЕО)

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (1)
13:59 / 30.01.2018
17800
Дама на видима възраст около 70 успя да вдигне на крака посетителите на столичен мол. В търговския център се провеждаше специално събитие, в което популярният танцьор Атанас Месечков обучаваше присъстващите на стъпките на салса. Десетки желаeщи се качиха при него на сцената, а пред нея стана истинска танцова площадка. Всички разучаваха стъпките, които Наско специално е създал за хореографията в най-новия български филм "Привличане", който ще тръгне по кината из цялата страна от 23 февруари.

Сред тълпата истински се открояваше възрастна жена, която с интерес следеше всичко случващо се на сцената. Присъствието й не остане незабелязано от Месечков, който веднага я повика при себе си. Дамата силно се притесни и побърза да откаже, но не успя на настоятелните молби. Тя обясни, че сърцето й всеки път трепва, когато види танцуващи хора, защото навремето съпругът й я е водел често на подобни забави.

Наско подходи деликатно и успя да припомни на старицата добрите стари времена с подходящо за достолепната й възраст темпо. Само няколко минути по-късно обаче той трябваше да се надпреварва с нея, защото тя се оказа истинска фурия. Двамата започнаха да изпълняват най-сложните възможни поддръжки пред смаяния поглед дори на други професионални танцьори, присъстващи на събитието. Повече от десет минути те не спираха да впечатляват, а белите коси на жената се оказа чиста заблуда за перфектното й физическо състояние.

Именно то породи съмнение у Месечков, който заподозря, че има нещо скрито в цялата история. И това наистина се оказа точно така: под бялата коса, бръчките и старческите дрехи започнаха да се показват познати черти. След уникалното си представяне дамата седна отстрани, а нейна помощница започна да я разгримира, за да се види само след пет минути, че под тази външност се крие актрисата Яна Маринова. 

"Искахме да направим нещо разчупено и различно в България - нещо, което в чужбина отдавна весели хората, всички помните уникалното преобразяване на Роналдо преди време. Желанието ми бе също да покажа, че няма значение на колко години си, важното е да носиш младежкия дух в себе си. Такова е и мотото на новия ми филм "Привличане" - "Следвай ритъма на сърцето си", споделя Яна. Филмът тръгва по кината от 23 февруари.



 

Виж коментарите (1)

Още по темата (543):
09.04.2019 Фейсбук върна страницата на Карбовски, той благодари на хиляди
05.01.2019 Пловдивски сервитьор вбеси Слави Трифонов, шоуменът полудя!
28.09.2018 Пребитата красавица Михаела не иска да вижда майка си
24.09.2018 Пловдивски национал се сгоди за русо изкушение от Нова ТВ
02.08.2018 Лудо влюбен в Нели Рангелова полицай й опростил глоба
01.08.2018 Нова изненада на музикалната сцена! Момче пробва да надмине Гери-Никол
Още новини от Любопитни новини:
Като две капки вода: Дара Екимова и Гери-Никол лика прилика
След "Капките" Геро остава на екран Рачков пада
Нана: България ми липсва
Кое е цветето на императорите и къде точно в Родопите расте то?
Веселин Маринов: Страх ме е да отида в моята къща
На 70 една от най-големите ни певици не спира да пее и твори


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).