Софи Маринова лъсна без бельо на участие

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (0)
10:57 / 05.02.2020
32814
Ромската перла зарадва феновете си, като се появи на участие с прозрачна черна блуза на последния си концерт. Певицата избра да пее с уж елегантен вечерен тоалет, но отдолу се виждаше ясно едрият й балкон.

Под светлините на прожекторите певицата изложи на показа бюста си, който умишлено или не бе пропуснала да прикрие със сутиен. Това обаче въобще не притесни Софка, която се раздаде на макс и поддържаше настроението на публиката до зори.

Доскоро певицата се появяваше с вечерни тоалети на участията си, но напоследък предпочита по-ежедневните облекла. Предвид факта, че повечето прозират, мъжката част от феновете й въобще не се оплакват.

Въпросната вечер певицата бе с прозрачна блуза и впит клин, което се хареса на почитателите й. Ден по-късно тя втрещи с модния си аутфит–появи се с бяла рокля с пайети и памучна блуза с дълъг ръкав под нея, която обаче изобщо не пасваше на тоалета й, пише "България днес".

Гласът на певицата обаче отново я спаси от гафа и щом Софи запя, публиката й прости за модната издънка. Иначе ромската перла спретна такъв купон, че феновете й не спряха да подскачат чак до сутринта.

Софи от години не крие, че има силиконов бюст и има силни болки в кръста заради него. Явно обаче е решила, че няма смисъл да се жертва напразно и се реши да покаже на публиката изваяните си форми.

Това не е първият път, когато Софка се появява с прозрачни дрехи на участие, а преди години дори бе снимана по бикини на басейн в Свети Влас. Без сина си Лоренцо и в компанията на свой приятел, певицата събра погледите на присъстващите и зарадва папараците.

Тогава тя за първи път се осмели да покаже силиконовия си бюст и определено успя да привлече вниманието на всички.

Виж коментарите (0)

Още по темата (1614):
18.06.2021 Нешка Робева: Направих грешка, въпреки че Ванга ми я предсказа
21.05.2021 Световноизвестен актьор пусна кадър от Пловдив във фейсбук, помоли за
услуга
19.03.2021 Общинска болница набира доброволци за COVID отделението си
21.02.2021 Любимка на хиляди българи иска ваксина
28.01.2021 Васил Найденов си издейства пенсия от 500 лева
17.09.2020 Криско ще се пробва и като актьор в наш сериал
Още новини от Любопитни новини:
Зрител: Владимир Зомбори спечели "Като две капки вода"
Дядо Иван Звездев сади русенски благи домати
Той е легенда, бивш треньор на Гришо, съпруг на звезда и бивше га...
Коя е майката и коя е дъщерята?
Носителка на "Оскар" и "Грами" призна сексуалната си ориентация
Арестуваха Жерар Депардийо


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).