Слави се впуска в голяма битка, ще дава инструкции на друг по телефона

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (0)
12:51 / 08.06.2019
26182
На 20 юни Слави Трифонов ще участва в аукцион на "Кристис" в център "Рокфелер", Ню Йорк. Предметът, с който телевизионният водещ иска да се сдобие, е китара на емблематичния музикант Дейвид Гилмор от групата Pink Floyd. В забележителната сграда в Манхатън вече са изложени 127 от музикалните инструменти на рок китариста.  

Трифонов няма да присъства лично на мястото, като за свои представител изпраща в Голямата ябълка Емил Гатев. Той, заедно със своята съпруга Милена, е собственик на музикалната къща "Гатев и Ко", която се грижи за поръчките и доставките на инструментите на "Ку-ку бенд" в продължение на цели 23 години, уточнява dir.bg. Гатев ще наддава на търга за всяка от пуснатите в продажба китари на композитора от Pink Floyd, като за целта ще получава инструкции директно от Трифонов, посредством телефонна връзка. Представителят ще трябва да прелети океана преди събитието, за да може да разгледа предварително експонатите в залата.

Слави не мисли да щади средства, за да придобие една от легендарните "Телекастър", "Фендер Стратокастър" и "Броадкастър", с които Гилмор е изсвирил едни от най-прекрасните соло партии в творчеството на групата. Предполагаемата цена на тези брандове ще наброява между 100-150 хил. долара. Сумата за марките "Гибсън" и "Земетис" се очаква да бъде до 70 хил. долара, а за акустичните модели на "Фред Гретч" и "Марти" - 50 хил. долара. Всеки един от инструментите е бил част от множеството световни турнета на Pink Floyd, като за аукциона експонатите имат сертификат за оригиналност.

Виж коментарите (0)
Още новини от Любопитни новини:
Никога не сте виждали такава градушка, все едно летят павета
Младеж изненада Карбовски на улицата
Победителка в "Мастършеф" шокира с изказване: Изпих парите от наг...
Джон Бон Джоуви отбелязва 40 години на сцената
Ивет Лалова с първи снимки на бебето
Нети публикува твърде любопитни снимки, мрежата прегря


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).