Синоптикът на Нова имитира Емо Чолаков с нелепи шеги

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (2)
20:46 / 15.11.2018
34094
Репортерът на Нова телевизия Николай Василковски, който от няколко месеца се изявява и като синоптик, е започнал да имитира конкурента си от Би Ти Ви Емил Чолаков. За да разчупи скучната прогноза за времето, Василковски вече подражава на колоритния си колега, известен със свежите си лафове в ефир, писа "Уикенд“. 

Колоритният Чолаков за пръв път у нас направи тя да изглежда като шоу. Именно защото гологлавият синоптик не е нито сериозният чичко в костюм с показалката, който рецитира сухо температури и хектопаскали, нито дългокрака манекенка, на която й личи, че нищо не разбира от облачни системи, повече от зрителите го запомниха още в началото и веднага го харесаха. Тъй като не можел да конкурира свежите бисери, които Чолаков ръси по време на ефир и да остроумничи рано сутрин, Василковски решил да разчупва прогнозата с най-различни приумици. 

Само месец след като изгря като метеоролог, Николай успя да съвтори първия си гаф. В разгара на летните горещини той прикани зрителите да зарежат сутрешния блок на Нова телевизия и да хукнат на плаж. "Страхотни горещини? Не знам защо още стоите пред телевизорите", изцепи се Василковски. Няколко секунди по-късно, усетил, че репликата му не е много уместна, синоптикът се опита да замаже гафа. "Но има и интересни теми за гледане все пак", заяви той. 

Скоро след първата си изцепка той направи нова издънка. Николай демонстрира неадекватно поведение по една доста болезнена тема, свързана с женското безплодие. За да разведри прогнозата с любопитни случки и места за посещаване, Василковски разказа за живописното село Лиляч и местната пещера Провиралката. Синоптикът обясни на зрителите за поверието хората да се промушват през тясната пещера за здраве. "А безплодните жени могат да получат удовлетворение на своите нужди", обяви метеоролога и започна да се киска неуместно, развеселен от собствените си думи. Репликата му за жените с репродуктивни проблеми прозвуча нелепо, тъй като стана ясно, че не прави разлика между безплодие и сексуална неудовлетвореност. 

 

Преди дни бившият репортер на Нова шокира зрителите като се появи в ефир с ярко зелена кофа. Василковски бе решил да покаже нагледно на зрителите как се обезвъздушава радиатор, след като от "Топлофикация" обявиха, че пускат поетапно отоплението в столицата, което налагало и обезвъздушаването на радиаторите. Неговите колеги от нюзрума бяха подготвили кратка анимация, за да бъде още по-ясно на зрителите къде и как се случва целият процес. Вместо да развесели зрителите на Нова телевизия, те се възмутиха от опитите му да имитира Емо Чолаков. "Ако я бе захлупил на главата си, щеше да е най-добре. Кольо сутрин сякаш развеселен от някой бар застава пред камерата да ни разкаже за облаците", коментира разгневен зрител.

Виж коментарите (2)

Още по темата (1871):
14.12.2019 Синът на Стефан Данаилов: Ще го запомня като добър и смирен човек!
14.12.2019 Вдовицата на Шарлопов с нов мъж до себе си
14.12.2019 Николета се показа без капка грим, феновете полудяха!
10.12.2019 Светлана отпразнува имения ден на бебето си с парти за 10 хиляди лева
07.12.2019 Голяма новина за "Откраднат живот"!
26.11.2019 Теди Велинова ремонтира каравани след развода с д-р Енчев
Още новини от Любопитни новини:
След "Капките" Геро остава на екран Рачков пада
Нана: България ми липсва
Кое е цветето на императорите и къде точно в Родопите расте то?
Веселин Маринов: Страх ме е да отида в моята къща
На 70 една от най-големите ни певици не спира да пее и твори
Никога не сте виждали такава градушка, все едно летят павета


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).