ИЗПРАТИ НОВИНА
Новини
Спорт
Справочник
НОВО
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
Начало
Пловдив
Анализите
Спортни
Регионални
България
Международни
Любопитно
Галерии
Личности
RSS
Всички
Музика
Личности
Културни
Кино и филми
Други
Кулинарни
Риби, поставете началото на нови занимания, Раци, променете живота си!
Автор: Екип Plovdiv24.bg 09:07 / 21.05.2021Коментари (0)4784
©
Дневен хороскоп за 21.05.2021 изготвен от Светлана Тилкова-Алена

ОВЕН


Денят е привидно труден, но и успешен за всички вас. Обърнете внимание на приятелите и близките си. Не предявявайте прекалено високи изисквания на работното място. Подгответе се за напрежение и противоречия. Ще бъдете изкушени да поставите ново начало, но го обмислете добре. В личния си живот сте в състояние да си създадете проблеми, заради прояви на безпричинна ревност. Ако сте избегнали проблемите, вечерта имате възможност да се отдадете на сексуални удоволствия и романтични мигове.

ТЕЛЕЦ

Очаквайте промени, свързани с приятни новини, които ще ви помогнат да направите обрат и да тръгнете в нова посока. Лошо ви настроение във втората половина на деня е временно. Не се затваряйте в себе си. Съсредоточете се върху основните си задължения и не се разпилявайте. Възможни са проблеми заради грешки на работното място. Семейните да очакват приятни романтични изживявания. Несемейните могат да срещнат своята голяма любов и да бъдат щастливи. Ако сте семейни, сексът ще ви зареди със сили. Несемейните, които са срещнали своята половинка, да не избързват с интимните мигове.

БЛИЗНАЦИ

Въпреки желанието ви да творите, забравете за известно време професионалните си планове, ако са свързани с начинания. На работното място завършете започнатите задачи. Новите проекти днес не ви носят успех. Оценката, която ще получите на работното си място е от значение за материалното ви състояние. В личният ви живот е възможен разрив в отношенията, защото сте прекалено ревниви и не прикривате непрекъснатите съмнения в половинката си. Естествено е след разправиите да нямате желание за интимни мигове. Все пак си помислете дали именно сексът няма да ви сдобри. 

РАК

Използвайте възможността да промените нещо в живота си и да го направите по-добър. Освободете се от песимизма си и обзелите ви страхове, че някои ви преследва и мами. Не се обвързвайте с обещания за търговска дейност, дори и ако е само днес. Деловите предложения ще ви донесат загуби. Внимавайте с романтичните запознанства, защото сте във властта на емоцията и нямате реална преценка за хората около себе си. Не изневерявайте. Сексуалните контакти със случайни партньори могат да доведат до нежелана бременност и бъдещи проблеми.

ЛЪВ

Ще научите за приходи, които отдавна очаквате. Не правете веднага планове за покупки. Работата ви спори. Успехите от започнатите задачи не са сигурни. Бъдете отговорни. Избягвайте да действате импулсивно. Пред вас е идеален ден, за да обмислите преход към нов вид дейност. За вас любовта играе водеща роля през целия ден. Успехът е с вас, ако чувствата ви са споделени. Не се опитвайте да флиртувате. Вечерта се отдайте на сексуални удоволствия, но не проявявайте своята първична същност.

ДЕВА

Подвластни сте на емоцията. Време да си спомните, че е редно да отдадете дължимото внимание на близките си.  През деня се отдайте на рутинните си задължения. Успехът ще ви споходи неочаквано. Трудностите на работното място и свързаните с бизнеса ви преодолявате с лекота, ако повярвате в силите си. Романтичното настроение ще ви подтикне към флиртове, които могат да прераснат още в деня в сериозна връзка. Можете да се отдадете на сексуални удоволствия, само ако интимната ви половинка има желание за това. Не го правете насила.

ВЕЗНИ

Бъдете предпазливи и не се впускайте в делови запознанства, които могат да се окажат неподходящи. Ще бъде грешка, ако решите да споделите идеите си с хора, които ви ласкаят. Личните ви отношения са проблемни. Справяте добре със задълженията си на работното място. Възможна е среща с ваша стара любовна партньорка, която отдавна не сте виждали. Ако сте семейни ще си създадете сериозни проблеми с брачната половинка. Изкушението ви да се отдадете на сексуални наслади със старата си любов е огромно, но след това ще се почувствате предадени.

СКОРПИОН

От сутринта работете и помогнете на нуждаещите се, ако се занимавате със социална дейност. Ще се справите успешно с всичките си задължения. Благодарността на хората ви дарява нови сили. Ще бъдете доста натоварени с работа, но в края на деня ще сте доволни. Старанието ви ще бъде оценено. Не позволявайте на вашата мнителност или обидчивост да усложнят отношенията с близките ви.  Несемейните представители на знака ще изживеят неочаквани романтични мигове и сексуални удоволствия.

СТРЕЛЕЦ

Очаквайте запознанство с впечатляващи ви хора. Не забравяйте, че Съдбата ви дава шанс за успешни начинания. Пазете се от самохвалство и не се поддавайте на ласкателства, които целят да измъкнат информация за идеите ви. Имате на кого да разчитате в този ден. Освободете се от напрежението в семейството и отношенията ви ще станат нормални. Докажете на любимите си хора, че чувствата ви са непроменени. Липсата на взаимно разбирателство е причина за нежеланието ви за сексуални удоволствия.

КОЗИРОГ

Отново сте в блестяща форма и дразните конкурентите си. На работното място не отказвайте предложената помощ, за да се справите бързо със задълженията си.  Не се колебайте да поднесете и новите си идеи на ръководството. Срещнете се с деловите си партньори, ако имате свой бизнес. Възможно е влошаване на отношенията с роднините ви. Не променяйте убежденията си, но по този начин вредите на себе си.  Не проявявайте агресия в леглото, защото не дарява сексуална наслада на партньорите ви, особено ако са родени в Риби.

ВОДОЛЕЙ

По-добре е да отмените планираното делово пътуване. На работното място се справяте със задачите си по-добре от очакваното. Не работете до късно. Започнатото в този ден ще ви донесе успехи. Обогатете се с нови знания. Не отказвайте изгодни предложения за работа, дори и да са свързани с промяна на работното място. През целия ден изпитвате нужда от обич. Не се лишавайте от възможността да отидете на вечеря с любимите си хора. В сексуалните си отношения не сте склонни да се съобразявате с партньорите си и ги наранявате. Променете поведението си.

РИБИ

Имате възможност да обмислите кога да поставите началото на нови печеливши занимания. На работното място се радвате на успех и признание. Пазете се от безпричинна разправия с колегите си. Амбицията ви и желанието някой друг да поеме част от работата ви е причина да проблеми. Няма да ви липсват семейни проблеми заради импулсивността ви. Бъдете откровени и кажете какво не ви харесва в интимните ви партньори. Създайте романтична обстановка и се отдайте на сексуални удоволствия, които ще ви доставят взаимна наслада.


Още по темата: общо новини по темата: 597
26.03.2024 »
24.03.2024 »
18.03.2024 »
14.03.2024 »
12.03.2024 »
03.03.2024 »
предишна страница [ 1/100 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...

Все още няма коментари към статията. Бъди първият, който ще напише коментар!

Още новини от Любопитни новини:

ИЗПРАТИ НОВИНА
« Март 2024 г. »
пон
вто
сря
чтв
пет
съб
нед
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
Виж още:
Актуални теми
Концесията на стадион "Пловдив"
Григор Димитров в турнири през 2024 година
Парламентарни избори 2024
ТВ и шоу сезон 2023/2024 г.
Стрелба в Москва
назад 1 2 3 4 5 напред
Абонамент
Абонирайте се за mail бюлетина ни !
Абонирайте се за нашия e-mail и ще получавате на личната си поща информация за случващото се в Пловдив и региона.
e-mail:
Анкета
Кой е най-успешният демократичен кмет на Пловдив през последните години?
Д-р Гарабед Томасян
Спас Гърневски
Д-р Иван Чомаков
Славчо Атанасов
Иван Тотев
Здравко Димитров
РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 59 82 67

novini@plovdiv24.bg

гр. Пловдив, ул."Александър I" 32,
Бизнес Център Plovdiv24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Пловдивчани във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Сайтът е създаден от пловдивчани, за пловдивчани. 100% пловдивски продукт.
Статистика: