ИЗПРАТИ НОВИНА
Новини
Спорт
Справочник
НОВО
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
Начало
Пловдив
Анализите
Спортни
Регионални
България
Международни
Любопитно
Галерии
Личности
RSS
Всички
Музика
Личности
Културни
Кино и филми
Други
Кулинарни
Раци, предстои ви труден ден, Везни, днес сте крайно чувствителни
Автор: Екип Plovdiv24.bg 08:47 / 18.05.2021Коментари (0)2782
©
Дневен хороскоп за 18.05.2021 изготвен от Светлана Тилкова-Алена

ОВЕН


Без притеснение завършете започната работа. Начинанията, които ще последват следобед, може да не са успешни, а успехът е на късмет. Не споделяйте плановете си, за да не ви измамят използвачи. Стабилизирайте постигнатото. Не се включвайте в разговорите на вашите колеги, които искат да заведат дело срещу конкурент. Вечерта ще усложните отношенията си заради действията на някой от семейството си. Сексуалните ви отношения не отговарят на очакванията ви. Чувствате се пренебрегнати и изоставени.

ТЕЛЕЦ

Не изказвайте мнение, свързано с новите ви делови познати. Не взимайте прибързани решения и се откажете от намерението да търсите компромис. Нови запознанства ще станат основа за бъдещите ви успехи. Отложете планираното предишния ден пътуване, заради невъзможност да изоставите задачите на работното място. До обед не са изключени разправи с интимната половинка, които ще създадат напрежение в отношенията ви.  Дарете романтични мигове на любимите си хора, за да изживеете незабравими сексуални наслади. 

БЛИЗНАЦИ

Предпазвайте се от неподходящи срещи и избегнете общуването с непознати хора, особено ако са свързани с професионалните ви планове. Подгответе се да се ядосвате заради клевети по ваш адрес, които нямат покритие, но са породени от завист заради професионалните ви успехи. Създайте си положителни емоции. Вечерта продължете разговорите у дома, но за да се справите с проблемите е добре да си наложите спокойствие. Не бързайте да се впускате в изневери и секс със случайни партньори, защото вярвате, че ще задоволите нараненото си его.

РАК

Предстои ви труден ден. Не се захващайте с нови задачи, които са от значение за вашите професионални успехи. Недоволството на вашите колеги ще ви ядоса, въпреки че се справяте с всичките си задължения. С променливо настроение сте. Не отказвайте предложената помощ, ако работата ви натоварва. Чувствате, че сте отдалечили от себе си любимите си хора с поведение, което ги е наранило. Бъдете търпеливи с любимите си хора и не настоявайте за сексуални удоволствия, ако им липсва желанието за тях.

ЛЪВ

Отложете деловите си срещи и се заемете с текущите си задължения. Плановете ви ще се осъществят по-добре от вашите очаквания и без вашата пряка намеса. Ще ви зарадват професионален успех и признание. Работата ви носи не само добри приходи, а и възхитата на всички, затова не са изключени провокации и конфликти от тези, които завиждат. В личният живот всичко ще е благополучно. Денят е добър за встъпване в брак. Сексуалните удоволствия ще да завършат с разочарование, ако сте решили да изневерите. 

ДЕВА

Разчитайте на успех ако се въоръжите с търпение и си наложите спокойствие. И без това сте крайно чувствителни. Следобед разрешете проблем, който блокира работата ви. Справяте се отлично със задачите си. В деловите ви отношения цари хармония. Подгответе се за неочаквани трудности по пътя си. Имате нужда от подкрепата и на близките си, които са ви подготвили романтична вечеря. Не реагирайте емоционално. Сексуалните удоволствия са желани и от двама ви. Не ги пропускайте! Ще се разтоварите от напрегнатия ден.

ВЕЗНИ

Бъдете предпазливи и се постарайте да стабилизирате постигнатото на вашето работно място. Разговаряйте с новите си делови познати, но не споделяйте плановете си, дори и ако ви харесат още при запознанството. Ще увеличите материалното си състояние и ще съумеете да разширите своя бизнес. Вечерта се усамотете и се отдайте на приятни мигове с интимната половинка. Семейните да се подготвят за проблеми.  Ако имате до себе си любими хора, които са ви доказали чувствата си, не пропускайте сексуалните удоволствия.

СКОРПИОН

Проведете отложен разговор с деловите си партньори, като ги поканите на обяд. Не забравяйте без колебание да поставите условията си, за да не навредите на работата си. Внимавайте при работа с финансови документи. Не рискувайте. Възможно е делово пътуване. По-добре го отложете. В личните отношения се радвате на хармония. Внимавайте да не я съсипете. Интимните ви партньори за обсебени от чарът ви и са готови на всичко, за да ви доставят приятни сексуални мигове.

СТРЕЛЕЦ

Премълчавайте, за да не си създадете неприятности. Не са изключени финансови постъпления. Не се страхувайте от трудности на работното място. Работата ви спори. всичко ви се отдава с лекота. Имате възможност да задоволите желанието си за нови делови срещи, които от известно време не успявате да уредите. Разправия, предизвикана неволно от вас, може да навреди на отношенията с интимната ви половинка.  Нямате желание да се отдадете на сексуални удоволствия, защото сте се усъмнили във верността на партньорите си.

КОЗИРОГ

На работното място запазете спокойствие и се заемете с рутинните си задължения. Отложете деловите срещи, защото общуването ви днес е подвластно на емоцията ви. Не размисляйте дълго и се съгласете да прецените изгодните делови предложения. Бъдете концентрирани в задачите си, за да не си създадете проблеми с вашите колеги през следващата седмица. Очаквайте нови романтични запознанства, които могат да прераснат в интимни отношения. Сексуалното ви желание не ви позволява да сте импулсивни в леглото, за да не нараните интимната си половинка. 

ВОДОЛЕЙ

Ако сте търговци, запомнете, че подемът в материално отношение ще е последван веднага и от неотложни разходи. Преценете дали трябва да инвестирате, за да си спестите бъдещи загуби през следващите месеци. Ако се наложи да водите разговори с началниците и колегите си, запазете спокойствие. Вечерта ви радва фактът, че чувствата ви са споделени. Разчитайте на приятни интимни изживявания и сексуални удоволствия, ако сте мили с любимите си хора.

РИБИ

Не изоставяйте задачите си на работното място. Готови сте да водите безкрайни разговори и да обогатите знанията си. Не взимайте импулсивни решения. Промените са благоприятни, ако не са свързани с инвестиции. Прекалената ви задълбоченост води до разсеяност и невъзможност да чувате казаното от колегите ви. Постарайте се да прекарвате повече време с любимите хора.  Ще се заредите с енергия.  Ако сте решили да изневерите и са ви разкрили сексуалните удоволствия няма да са ви приятни.


Още по темата: общо новини по темата: 597
26.03.2024 »
24.03.2024 »
18.03.2024 »
14.03.2024 »
12.03.2024 »
03.03.2024 »
предишна страница [ 1/100 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...

Все още няма коментари към статията. Бъди първият, който ще напише коментар!

Още новини от Любопитни новини:

ИЗПРАТИ НОВИНА
« Март 2024 г. »
пон
вто
сря
чтв
пет
съб
нед
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
Виж още:
Актуални теми
Концесията на стадион "Пловдив"
ТВ и шоу сезон 2023/2024 г.
Парламентарни избори 2024
Дублиращ отбор на ПФК Локомотив
Матури 2023 г.
назад 1 2 3 4 5 напред
Абонамент
Абонирайте се за mail бюлетина ни !
Абонирайте се за нашия e-mail и ще получавате на личната си поща информация за случващото се в Пловдив и региона.
e-mail:
Анкета
Кой е най-успешният демократичен кмет на Пловдив през последните години?
Д-р Гарабед Томасян
Спас Гърневски
Д-р Иван Чомаков
Славчо Атанасов
Иван Тотев
Здравко Димитров
РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 59 82 67

novini@plovdiv24.bg

гр. Пловдив, ул."Александър I" 32,
Бизнес Център Plovdiv24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Пловдивчани във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Сайтът е създаден от пловдивчани, за пловдивчани. 100% пловдивски продукт.
Статистика: