ИЗПРАТИ НОВИНА
Новини
Спорт
Справочник
НОВО
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
Начало
Пловдив
Анализите
Спортни
Регионални
България
Международни
Любопитно
Галерии
Личности
RSS
Всички
Музика
Личности
Културни
Кино и филми
Други
Кулинарни
Пълна изолация и нулева комуникация за няколко зодии днес, причините ще ви изненадат
Автор: Екип Plovdiv24.bg 09:05 / 13.01.2022Коментари (0)3924
©
Дневен хороскоп за 13.01.2022 изготвен от Светлана Тилкова- Алена

ОВЕН
 

Използвайте деня, за да се обогатите с нови знания и да пътувате с вашите близки, но внимавайте ако сте зад волана. Не пропускайте приятните разговори с ваши приятели, които ще ви разтоварят от натрупалото се напрежение. Деловите срещи, ако са неотложни, преценявайте от всички страни, като е най-добре да не провеждате служебни разговори. Стабилизирайте отношенията с близките си, мили жени. Ако сте семейни и имате деца, проявете хитрост, за да ги накарате да ви слушат. Вечерта се постарайте да заслужите с хубава вечеря интимните мигове и сексуални удоволствия. 

ТЕЛЕЦ

Предстои ви важен ден за вашия бъдещ професионален път, не го пропилявайте, а сериозно се замислете за посоката, в която трябва да поемете. Вземете решение дали да направите промени и да разширите бизнеса си или да се насочите към нещо ново. Отдалечете от пътя си хората, които ви пречат да се изявите. Намерете най-безболезнения начин, за да наложите мнението си в семейството, дори и ако сте по женски гъвкави. Брачният ви партньор има проблеми, които са причина за отказ от сексуални удоволствия. Поговорете и се опитайте да помогнете. 

БЛИЗНАЦИ

Ще откриете противоречие в мненията на вашите колеги, които може да объркат плановете ви не само за деня. Не очаквайте помощ, а отхвърлете сами задачите си и прегледайте работата на по-младите и неопитните. Не ви съветвам да пътувате. Избягвайте ненужните конфликти на работното  място, за да не се окажете сами, без подкрепа. Следобед ще ви ядосат ваши роднини, които не сте чували от години. Не се притеснявайте от появата им,  не бъдете прекалено гостоприемни, защото не идват в дома ви с добри намерения и ги отпратете бързо. Предпазвайте се от разправии с брачния си партньор. 

РАК 

Не забравяйте, че опитите ви да се заемете с няколко задачи наведнъж няма да са успешни. Справете се с най-отговорната си задача, а ако имате време и с останалите, но с търпение и задълбоченост. Предпазвайте се от финансови загуби. Не са изключени проблеми в деловите ви отношения, породени от вашето  лошо настроение. След работа си създайте положителни емоции с вашите близки и с вашия брачен партньор, ако сте семейни или пък с любимия, ако сте го срещнали, скъпи жени. Вечерта бъдете мили и нежни и се отдайте на романтични мигове и сексуални наслади. 

ЛЪВ

Заради крайности в поведението може да се окажете в пълна изолация, дори и от страна на хора, с които сте близки, въпреки че деня ви позволява спокойно и без напрежение да се справите със задълженията си на работното място. Наложете си търпение и преодолейте своята разсеяност. Това е начинът да избегнете грешките. Вечерта не канете гости, ако семейството ви иска да си почивате и да не общувате с външни хора, дори и ако това са вашите най-добри приятелки. Ще надуят главата на партньора ви и ще го изнервят. 

ДЕВА

Не ви съветвам да не се проявявате като добродушни и лековерни, готови да поемете и работата на колегите си. Колегите ви уважават и подкрепят, но може да ви наложат да общувате с хора, които не са ви приятни. Примирете се и след това ги отдалечете. След работа бързайте да се приберете у дома.  Проявявате разбиране към проблемите на вашите близки. Семейните дами да не оставят без внимание децата и брачния си партньор. Несемейните да се отдадат на развлечения, да не се колебаят при покана за дискотека, защото може да срещнат своята половинка. Сексуалните контакти да бъдат безопасни и след задължителна лична хигиена. 

ВЕЗНИ

Поредният успешен ден за вас не е за изпускане, но не бъдете прекалено взискателни към околните. Планирайте задачите си, за да се справите без напрежение с всичките и да не пропуснете да се обогатите с нова информация. Откажете помощта на вашите колеги, които само ще ви пречат. Ако ви накарат да изяснявате отношенията си не повишавайте тон. Не правете опити да промените личния си живот чрез създаване на нова интимна връзка, скъпи жени. Не само че няма да сте щастливи. Новото завоевание няма да ви донесат мечтаното сексуално удовлетворение. 

СКОРПИОН

Днес бъдете дейни, независимо в какво настроение сте, особено ако сте натоварени с нови, отговорни задачи, защото тяхното изпълнение ще ви донесе признание и уважение. Очаквайте предложение за задгранично пътуване. В отлична форма сте. Ваши приятели търсят компанията ви. Доброто ви настроение и заразително. Следобед се очертават разправии с близките ви заради вашата непрекъсната служебна заетост. Ако сте бизнес-дами, не пренебрегвайте любимия и децата си. Вечерта се отдайте на романтични мигове, на чувствата си и на сексуални удоволствия. 

СТРЕЛЕЦ

Недоразумения в отношенията с вашите колеги, възникнали сутринта, могат да се отразят на настроението и самочувствието ви. Насрочете част от служебните срещи, които отменихте. Проведете ги според предварителния план и задайте въпросите, чиито отговори са свързани с успеха на вашите нови проекти. Близките ви вече се притесняват от вашето отсъствие, а също и от самотата. Вечерта се отдайте на почивка и приятни занимания. Сексуалните удоволствия са заслужената награда към партньора си заради вашето отсъствие, а и сте длъжни да сте мили с любимия. 

КОЗИРОГ

Заетостта ви носи приходи в този ден, но сте застрашени от проблеми, заради склонността ви да спорите с хората, които са ви се доверили. Начинанията може да ви донесат успех, ако не сте решили на всяка цена да надскочите вашите конкуренти. Бъдете предпазливи, разумни и отговорни. Избягвайте запознанствата, скъпи жени. Не разчитайте на късмета си. Вечерта си почивайте. Откажете гостуването и останете с близките си у дома. Не се надявайте на сексуални наслади, защото сте уморени и ще заспите щом подушите възглавницата, ако не сте се отдали на удоволствие през деня. 

ВОДОЛЕЙ

Очаквайте пътуване, свързано с разширяване на бизнеса ви и срещи с нови задгранични партньори. Трудностите не бива да ви притесняват. Проверявайте поднесената ви информация. Предстои ви спокоен, хармоничен, съзидателен ден, който ви обещава лични и професионални успехи. Не допускайте намеса в работата ви на случайни непознати хора. Направете необходимите промени в подредбата на дома си, за да зарадвате съпруга си. Поговорете с близките и с децата си. Не пропускайте възможността за възстановяване на хармонията в отношенията и сексуалните удоволствия. 

РИБИ

Ако не пренебрегвате служебните си задължения успехът е с вас. Вечерта изяснете причината за спора и ще се сдобрите. На работното място бъдете перфектни, ако искате да получите заслужено признание. Бизнесмените да не допускат инвестиции, за които не са готови. Не пропускайте и почивката си скъпи дами, за да съберете сили за активна работа. Дарете приятни мигове на близките си и на любимия си. Вечерта си пийнете чаша червено вино и се отдайте на интимни разговори и сексуални удоволствия. Не се карайте с брачната си половинка, не си разваляйте деня си.


Още по темата: общо новини по темата: 597
26.03.2024 »
24.03.2024 »
18.03.2024 »
14.03.2024 »
12.03.2024 »
03.03.2024 »
предишна страница [ 1/100 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...

Все още няма коментари към статията. Бъди първият, който ще напише коментар!

Още новини от Любопитни новини:

ИЗПРАТИ НОВИНА
« Март 2024 г. »
пон
вто
сря
чтв
пет
съб
нед
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
Виж още:
Актуални теми
Концесията на стадион "Пловдив"
ТВ и шоу сезон 2023/2024 г.
Парламентарни избори 2024
Дублиращ отбор на ПФК Локомотив
Матури 2023 г.
назад 1 2 3 4 5 напред
Абонамент
Абонирайте се за mail бюлетина ни !
Абонирайте се за нашия e-mail и ще получавате на личната си поща информация за случващото се в Пловдив и региона.
e-mail:
Анкета
Кой е най-успешният демократичен кмет на Пловдив през последните години?
Д-р Гарабед Томасян
Спас Гърневски
Д-р Иван Чомаков
Славчо Атанасов
Иван Тотев
Здравко Димитров
РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 59 82 67

novini@plovdiv24.bg

гр. Пловдив, ул."Александър I" 32,
Бизнес Център Plovdiv24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Пловдивчани във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Сайтът е създаден от пловдивчани, за пловдивчани. 100% пловдивски продукт.
Статистика: