Приоритет пред Зингаревич е подобряване представянето на Ботев (Пд)

Автор: Екип на Plovdiv24.bg
Коментари (0)
15:10 / 15.05.2023
3551
Собственикът на българския клуб Ботев (Пловдив) Антон Зингаревич заяви, че отборът не се продава и предупреди за съдебни действия срещу всеки, който разпространява "невярна" информация за собствеността на клуба.

В изявление отборът опроверга съобщенията, че собственикът Антон Зингаревич се оглежда за купувач на клуба.

Вместо да обмисля продажба, собственикът на Ботев (Пловдив) се е фокусирал върху развитието на клуба. Откакто се завърна на стадион "Христо Ботев", г-н Зингаревич и неговият екип са поставили като приоритет подобряването на цялостното представяне на "жълто-черния" клуб.

Искаме да уточним, че появилата се "информация" е напълно невярна и че всеки, който напише подобни материали, ще бъде подведен под юридическа отговорност от нашия клуб.

Откакто преди месец Зингаревич уволни двама висши директори - Алексей Жуковин и Герман Чистяков, се шушукаше за бъдещето на "жълто-черния" клуб.

Стадионът беше официално открит на 29 април тази година, а клубът активно търси спонсори, които да закупят правата за името му.

Търсите ли актуализации за Ботев Пловдив, българския футбол или българските залози в KazinoEkstra? Можете да се обърнете към този сайт по всяко време!

Виж коментарите (0)
Още новини от Любопитни новини:
Превърна се във вирусна сензация – на 38 няма зъби, но снима клип...
Утре е един от двата дни, в които можем да боядисаме яйцата
50-годишната Росица Пейчева, бременна в 7-ия месец: Благодаря, че...
Опасни трендове в социалните мрежи могат да доведат до рак на кож...
Режисьорът на "Уроците на Блага" е готов с нов шедьовър
50 години група "Фактор": Музиката, любовта към рока и приятелств...


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).