ИЗПРАТИ НОВИНА
Новини
Спорт
Справочник
НОВО
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
Начало
Пловдив
Анализите
Спортни
Регионални
България
Международни
Любопитно
Галерии
Личности
RSS
Всички
Музика
Личности
Културни
Кино и филми
Други
Кулинарни
При една зодия днес настъпва хаос в личните отношения
Автор: Екип Plovdiv24.bg 09:18 / 14.10.2021Коментари (0)4512
©
Дневен хороскоп за 14.10.2021 изготвен от Светлана Тилкова- Алена

ОВЕН


Денят, въпреки че Меркурий е все още ретрограден, ви обещава отлично самочувствие и душевна хармония, ако не забравяте, че самоанализът ви носи полза. Имате намерение да започнете нов бизнес. Обсъдете идеята си. На работното място сте разсеяни, но ако се концентрирате успехът е с вас. Не разчитайте на помощ отстрани. Справете се сами със задачите си. Спокойствието в дома ви е гаранция за нормални отношения с интимния ви партньор. Не се ядосвайте, ако пропуснете сексуалните мигове. Причината е и във вас.

ТЕЛЕЦ

Не се ядосвайте заради забавени плащания, които ви пречат да направите нужните ви покупки, но ретроградния Меркурий ви помага да не прахосвате ненужно. Деловите контакти са затруднени. Пазете се от конфликти. В състояние сте да се справите със задълженията на работното си място. Оправете лошото си настроение, породено от некоректността на ваши делови партньори. Не се надявайте на хармония и прошка от интимните половинки, които са изнервени от поведението ви. Сексуалните ви отношения са хармонични.

БЛИЗНАЦИ

При желание от ваша страна се заемете с творческа дейност. Полезни са всякакви срещи и разговори, както и стабилизиране на новосъздадени отношения. В своята стихия сте и активността ви заразява вашите колеги. Справяте се успешно със задачите си на работното място. Деловите разговори са успешни, ако нсе противоречите на ретроградния Меркурий. Семейните проблеми се задълбочават заради нежеланието ви да поговорите с близките си. Не отдалечавайте от себе си любимите си хора. Силните чувства и хармоничните сексуални отношения са от значение за вас.

РАК

Не се колебайте при взимане на важни професионални решения, но разума си, защото Меркурий е ретрограден. Внимавайте с новите делови запознанства и анализирайте всяка дума, която чувате. Бъдете внимателни в думите и действията си и не разчитайте на чудеса, а само на себе си, защото няма как да отложите служебните си задължения. На несемейните жени им предстои приятна среща и романтично увлечение. Вечерта останете с близките си. Семейните жени, които не са сигурни, че сексуалният им живот е достатъчно активен, да се замислят дали са с подходящия партньор.

ЛЪВ

Нуждаете се от разтоварване. Очаквайте промени, свързани с материалното ви положение. Отпуснали сте се и трудно ще се справите с професионални проблеми, които изискват светкавично разрешаване. Ако сте зад волана бъдете предпазливи. Не бързайте към уговорената делова среща, ако искате да постигнете успех в разговорите. Бъдете умерени и заради повелята на ретроградния Меркурий. В личните отношения се пазете от проблеми. Късметът е с вас, ако се въоръжите с търпение. Изневярата и сексуалните наслади ще ви създадат проблеми, ако сте обвързани в брак или сериозна връзка. 

ДЕВА

Подхождайте разумно към това, което ви се случва. В очите на околните сте стабилни и спокойни, но под тази маска се крие невероятна емоционалност. Тя е причината да имате неприятни срещи, които ще ви ядосат. По-добре отложете планираните разговори. Непредвидени разходи ще нарушат стабилността на бюджета ви особено след като Меркурий е все още в ретроградното си движение. В личният живот промените ще са положителни за несемейните жени и неблагоприятни за семейните. Не злоупотребявайте с търпението на близките си, дори и ако сте решили да се разделите с брачната си половинка. Не се надявайте на сексуални мигове. 

ВЕЗНИ

От сутринта сте в добро настроение, защото думата ви се чува и всичко казано от вас се приема без противоречие. Начинанията са успешни, ако са отдавна планирани, въпреки ретроградното движение на Меркурий. Обмислете ги и пристъпете към действие. Обърнете внимание на обажданията по телефона, ако са свързани с новите делови предложения и намерете изгодата за себе си. Стабилността в семейните отношения зависи само от вас. Не бива за поредна вечер да се прибирате без настроение, а вината да е в близките ви. Не пренебрегвайте сексуалните удоволствия заради лошо си настроение.

СКОРПИОН

Имате сили да завършите работата си. Предпазвайте се от измама. От значение за професионалната ви кариера е да докажете, на колегите си, че сте коректни. Ще издигнете авторите си. На работното място се справяте отлично, дори и при ретроградния Меркурий. Нежеланието да разберете партньорите си е повод за разправии у дома, които ви напрягат и изнервят. Липсват ви достатъчно положителни емоции в личния живот. Засегнали сте интимния си партньор. Ако не промените отношението си към любимите си хора рискувате да се лишите завинаги от сексуалните удоволствия с тях, колкото и да ги обичате.

СТРЕЛЕЦ

Днес сте във властта на неподходящи контакти, Бъдете особено внимателни защото Меркурий е ретрограден. Добре е да ги избягвате. Всички проблеми, с които се сблъсквате в този ден са породени от нежеланието ви да премълчавате. Отложете деловите разговори и срещи. Не обсъждайте нови договори, дори и ако сте планирали това предварително. Преди да правите изводи за личните си отношения постигнете равновесие между чувствата и мислите си и си дайте отговор дали наистина сте влюбени. Не сте склонни да се отдадете на сексуални удоволствия.

КОЗИРОГ 

Колкото и да е силно желанието ви да се притечете на помощ на човек, приятел, колега, роднина, който заема или е заемал важно място в живота ви, преценете дали не правите непоискано добро, за да не си спечелите враг в негово лице, ако не е поискал помощта ви. Следобед ще усетите завист, породена от успехите ви, която е нещо обичайно и не бива да ви притеснява,а и ретроградния Меркурий ви пази. В личните ви отношения ще настъпи хаос, защото ще изгубите представа за желанията си. Изплашили сте партньора си с агресията си в леглото. Не се надявайте на хармония в интимните отношения.

ВОДОЛЕЙ

От сутринта сте вдъхновени и готови да поставите началото на творческите си идеи. На работното ви място цари спокойствие. Трудностите може да се породени от рискованото ви участие в спекулативни сделки. Отношенията и с колегите и с близките ви хора са хармонични. Не взимайте прибързани решения, избягвайте грешките за да не търпите наказания при ретроградния Меркурий. Не приемайте влюбеността си за реалност, защото сами ще обърнете събитията в своя вреда. Не злоупотребявайте с търпението на интимната си половинка, която не е сигурна в чувствата ви и няма желание за сексуални удоволствия.

РИБИ

Не бива да засягате близките си, защото Меркурий ще стовари наказанията си върху вас. Мислете за предстоящите задължения на работното си място. Отложете деловите срещи, въпреки че нямате забрани, но денят не е добър за тях. Стабилизирайте колегиалните си отношения. Предложенията, отправени ви днес, ще повлекат след себе си финансови загуби. Очаквайте ново запознанство или среща, която за съжаление ще остави у вас спомена за разочарования и съжаление заради напразните надежди. Нямате причина да се съмнявате в чувствата на интимния си партньор, затова се отдайте на сексуални удоволствия.


Още по темата: общо новини по темата: 597
26.03.2024 »
24.03.2024 »
18.03.2024 »
14.03.2024 »
12.03.2024 »
03.03.2024 »
предишна страница [ 1/100 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...

Все още няма коментари към статията. Бъди първият, който ще напише коментар!

Още новини от Любопитни новини:

ИЗПРАТИ НОВИНА
« Март 2024 г. »
пон
вто
сря
чтв
пет
съб
нед
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
Виж още:
Актуални теми
Концесията на стадион "Пловдив"
ТВ и шоу сезон 2023/2024 г.
Парламентарни избори 2024
Волейболен клуб Виктория Волей (Пловдив)
49-ото Народно събрание
назад 1 2 3 4 5 напред
Абонамент
Абонирайте се за mail бюлетина ни !
Абонирайте се за нашия e-mail и ще получавате на личната си поща информация за случващото се в Пловдив и региона.
e-mail:
Анкета
Кой е най-успешният демократичен кмет на Пловдив през последните години?
Д-р Гарабед Томасян
Спас Гърневски
Д-р Иван Чомаков
Славчо Атанасов
Иван Тотев
Здравко Димитров
РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 59 82 67

novini@plovdiv24.bg

гр. Пловдив, ул."Александър I" 32,
Бизнес Център Plovdiv24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Пловдивчани във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Сайтът е създаден от пловдивчани, за пловдивчани. 100% пловдивски продукт.
Статистика: