Преслава заприлича на мутреса, Павел налага фенове наред

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (1)
22:27 / 20.07.2019
23381
Грозни сцени са се разиграли по време и след участието на Преслава в столично заведение миналия уикенд.

Потресен очевидец на случката разказва с всички покъртителни подробности какво е станало, докато хората са се забавлявали, пише HotArena.

В полупразното заведение отчаяната от все по-намаляващите хора по нейни участия Преслава проявява невероятна агресия задно с нейния любим Павел. Страстите се разгорещили, когато известният ловец на автографи Христо Могилански поискал снимка от изпълнителката.

В отговор получил ругатни и обиди и от нея, и от Павел пред погледите на малцината посетители на заведението. Тя се изгаврила публично с него като му казала:

"В хороскопа ти пише, че днес не ти е ден". И безумната случка не приключва до тук.

Грозните сцени се пренесли и след участието на поп фолк изпълнителката пред заведението, където Павел решил да раздаде правосъдие с юмруци и то пред слисаните погледи на Христо и неговата компания, които изпаднали в стрес.

Обидите и ругатните продължили със заплахи за физическа саморазправа. Петимата охранители от заведението едва удържали разбеснелия се Павел.

Историята не приключва и с това. Оказва се, че след екшъна пред заведението, Павел и Преслава продължили да преследват Христо и неговите приятели по улиците на София.

Припомняме, че това не е първият случай на саморазправа на Павел с фенове на Преслава. Преди 2 години Павел посегна на фен, защото поискал снимка от Преслава, а година преди това в гаражите на зала Колодрума в Пловдив срита друг неин почитател и дори му счупил чисто новия мобилен телефон.

Виж коментарите (1)
Още новини от Любопитни новини:
След "Капките" Геро остава на екран Рачков пада
Нана: България ми липсва
Кое е цветето на императорите и къде точно в Родопите расте то?
Веселин Маринов: Страх ме е да отида в моята къща
На 70 една от най-големите ни певици не спира да пее и твори
Никога не сте виждали такава градушка, все едно летят павета


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).