Пореден кралски скандал

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (0)
08:24 / 01.12.2022
2436
Придворната дама на покойната кралица Елизабет II лейди Сюзън Хъси попадна в центъра на расистки скандал, заради който се наложи да се раздели с поста си.

Лейди Хъси, която е кръстница на принц Уилям, е била хваната многократно да пита шефката на благотворителна организация от коя държава е, тъй като жената е тъмнокожа. Нгози Фулани, основател на благотворителна организация, била разпитана за произхода си на благотворителното събитие в кралския дворец. Тя обясни, че е "напълно зашеметена" от коментарите на кръстницата на принц Уилям.

От Бъкингамския дворец определиха изказванията на лейди Хъси като "неприемливи и предизвикващи дълбоко съжаление. Приемаме този инцидент изключително сериозно и го разследвахме незабавно, за да установим пълните подробности'. Говорител на принц Уилям добави, че "расизмът няма място в нашето общество".

Виж коментарите (0)
Още новини от Любопитни новини:
Никога не сте виждали такава градушка, все едно летят павета
Младеж изненада Карбовски на улицата
Победителка в "Мастършеф" шокира с изказване: Изпих парите от наг...
Джон Бон Джоуви отбелязва 40 години на сцената
Ивет Лалова с първи снимки на бебето
Нети публикува твърде любопитни снимки, мрежата прегря


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).