Plovdiv24.bg навърши 6 години

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (45)
06:00 / 06.06.2010
5305
Здравейте, приятели! Днес любимият ни пловдивски сайт Plovdiv24.bg навършва 6 години.

Естествено благодарностите са насочени най-вече към вас, нашите читатели. Клиширано е да твърдим, че без вас сме нищо и съществуването ни се обезсмисля, но е факт.

Далече сме от мисълта, че успяваме да покрием високите изисквания на стотиците хиляди, които ни се доверяват, информирайки се от нас. Това, което можем да обещаем обаче е да продължим, заедно с вас, да се усъвършенстваме, за да задоволяваме максимално глада ви за информация и дискусия на актуалните теми, които ни заобикалят.

6 години са и много и малко, но са сериозна възраст за интернет сайт. 6 години ви информираме с удоволствие и ще продължим да го правим и за в бъдеще с желание и страст.

Искаме да благодарим и на нашите партньори и колеги сред останалите медии и най-вече на Пловдивска телевизия Тракия (ПОТВ), Дарик радио, както и на всички останали, с които работихме през тези шест години. Без тяхна помощ сайтът трудно щеше да е във вида, в който е в момента.

Двойно повече сме благодарни на тези наши читатели, които бяха нашите очи и уши из цял Пловдив. Много от вас ни помогнаха със сигналите си за нередности, инциденти и събития, като по този начин успяхме да ви поднесем още повече информация, при това именно новини, които ви вълнуват и от които се интересувате. Както и до сега редакционните ни email и телефон остават на разположение за вашите сигнали, въпроси и препоръки: novini@plovdiv24.bg и 0700 450 24 (на цената на един градски разговор).

През тези 6 години, подкрепени и от вашите идеи и желания, променяхме визията си няколко пъти. Как е изглеждал Plovdiv24.bg през годините от създаването си? Можете да видите само ТУК!

През изминалата година въведохме дълго подготвяното нововъведение - обща регистрация и профили за нашите потребители. Вярваме, че сега сайтът е по-приятен и по-полезен чрез възможността за общуване между потребителите. Може би вече сте забелязали и друго нововъведение - към някои от новините публикуваме карти, показващи нагледно местоположението на това, за което става въпрос в статията. Продължаваме да работим върху сайта и скоро ще добавим още опции и нови функционалности. В тази връзка Ви напомняме, че остава отворена темата за Мнения и препоръки за сайта.

Благодарим ви, че сте с нас!


Виж коментарите (45)
Още новини от Любопитни новини:
Като две капки вода: Дара Екимова и Гери-Никол лика прилика
След "Капките" Геро остава на екран Рачков пада
Нана: България ми липсва
Кое е цветето на императорите и къде точно в Родопите расте то?
Веселин Маринов: Страх ме е да отида в моята къща
На 70 една от най-големите ни певици не спира да пее и твори


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).