Палава моделка предложи секс на пътни полицаи, хванали я в крачка

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (6)
08:59 / 30.05.2018
11921
Популярната моделка Кира Майер е задържана в центъра на Москва за шофиране без книжка. Преди време 24-годишната красавица загубила свидетелството си за правоуправление заради шофиране в нетрезво състояние. Но това определено не я стреснало и тя отново седнала зад волана. За да не й пишат акт, палавата хубавица направила предложение на полицаите, на което нито един мъж не може да откаже, а именно – да правят секс с нея. Полицаите обаче отказали щедрия подарък и оформили протокола.

Майер е откарана в ареста, а колата й е на полицейския паркинг. Зад решетките 24-годишната рускиня разиграла истински театър. Тя свалила колието от врата си и опитала да пререже вените си. Младата жена е откарана в психиатрична клиника. Предстои специалисти да изяснят на какво се дължи поведението й. Кира е истинска звезда в Инстаграм. Тя има 144 000 последователи в социалната мрежа. На страницата си тя непрекъснато поства провокативни снимки и видеа с еротично и порнографско съдържание.

Виж коментарите (6)
Още новини от Любопитни новини:
Младеж изненада Карбовски на улицата
Победителка в "Мастършеф" шокира с изказване: Изпих парите от наг...
Джон Бон Джоуви отбелязва 40 години на сцената
Ивет Лалова с първи снимки на бебето
Нети публикува твърде любопитни снимки, мрежата прегря
Ново лице се присъединява към "Тази събота и неделя"


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).