Официално: Таря Турунен в първия ден на Sounds of the Ages 2011

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (10)
10:06 / 14.04.2011
6174
Финландската супер звезда ще излезе пред феновете си в уникалната атмосфера на Античния театър в Пловдив за един изключително специален спектакъл, в който ще участват и оркестърът и хорът на Пловдивската филхармония.

Това ще се случи на 21 септември, в първия ден на SOUNDS OF THE AGES 2011 - новия музикален форум, който ще се състои за първи път тази година, по идея и под патронажа на Иван Тотев - Областен управител на Пловдив.

Амбицията на SOUNDS OF THE AGES е всяка година, в последните дни на лятото, да събира в сърцето на България феновете на добрата музика и ценителите на изкуството за няколко незабравими дни в Пловдив, сподели областният управител инж. Иван Тотев.

Първото издание ще бъде открито от Таря Турунен, която ще представи своето специално шоу ‘Beaty and The Beast', заедно със звездния барабанист Майк Терана и оркестър и хор от над 100 души. Това гарантира едно епично и грандиозно шоу, подкрепено от специални светлини в магическата атмосфера на едно от историческите и архитектурни съкровища на страната.

Това ще бъде единственият подобен концерт на Таря за годината и от мениджмънта й съобщават, че след публикуване на датата в официалния сайт, са получили стотици мейли от цяла Европа с молба за подробности. 
 
Организаторите от Тангра Мега Рок са добре познати на феновете, не само с едноименното радио, но и с множеството концерти и фестивали, сред които Ministry, Toy Dolls, Molotov, Amorphis, Sepultura, Kultur Shock, Контрол, The Exploited, Edguy, Benediction, Mark Foggo's Skasters и мн. др., както с еклектични прояви, като първото РОК шоу в голямата зала ‘България' в София - британците Anathema през ноември 2010 и още един предстоящ концерт там - прогресив феноменитe Riverside на 9 май.

Подробности за другите участници SOUNDS OF THE AGES 2011 и за билетите ще бъдат обявени съвсем скоро.

Виж коментарите (10)

Още по темата (5):
21.09.2011 Намесиха НАСА в концерта на Таря
20.09.2011 Таря Турунен: Впечатлена съм от Пловдив, надявам се да се върна отново
тук
02.06.2011 35 лв. за концерта на Таря Турунен в Пловдив през септември
02.06.2011 Разкриват подробности около музикалния форум Sounds of the Ages
01.06.2011 Финландската супер звезда Таря Турунен с грандиозен концерт в Античния
театър
Още новини от Любопитни новини:
Марина Стоименова: Гледам го и не мога да го осъзная
Алекс Гърдева: Бони показа много подлост и наглост!
Журналист за "Денсинг старс": Позорен финал! Крайно несправедливо...
Пловдивчанин спечели "Като две капки вода", а снощи пловдивчанка ...
Марина Стоименова роди
Звезда е в социалните мрежи, но не с пластичните си интервенции, ...


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).