Официално: Таря Турунен в първия ден на Sounds of the Ages 2011

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (10)
10:06 / 14.04.2011
6209
Финландската супер звезда ще излезе пред феновете си в уникалната атмосфера на Античния театър в Пловдив за един изключително специален спектакъл, в който ще участват и оркестърът и хорът на Пловдивската филхармония.

Това ще се случи на 21 септември, в първия ден на SOUNDS OF THE AGES 2011 - новия музикален форум, който ще се състои за първи път тази година, по идея и под патронажа на Иван Тотев - Областен управител на Пловдив.

Амбицията на SOUNDS OF THE AGES е всяка година, в последните дни на лятото, да събира в сърцето на България феновете на добрата музика и ценителите на изкуството за няколко незабравими дни в Пловдив, сподели областният управител инж. Иван Тотев.

Първото издание ще бъде открито от Таря Турунен, която ще представи своето специално шоу ‘Beaty and The Beast', заедно със звездния барабанист Майк Терана и оркестър и хор от над 100 души. Това гарантира едно епично и грандиозно шоу, подкрепено от специални светлини в магическата атмосфера на едно от историческите и архитектурни съкровища на страната.

Това ще бъде единственият подобен концерт на Таря за годината и от мениджмънта й съобщават, че след публикуване на датата в официалния сайт, са получили стотици мейли от цяла Европа с молба за подробности. 
 
Организаторите от Тангра Мега Рок са добре познати на феновете, не само с едноименното радио, но и с множеството концерти и фестивали, сред които Ministry, Toy Dolls, Molotov, Amorphis, Sepultura, Kultur Shock, Контрол, The Exploited, Edguy, Benediction, Mark Foggo's Skasters и мн. др., както с еклектични прояви, като първото РОК шоу в голямата зала ‘България' в София - британците Anathema през ноември 2010 и още един предстоящ концерт там - прогресив феноменитe Riverside на 9 май.

Подробности за другите участници SOUNDS OF THE AGES 2011 и за билетите ще бъдат обявени съвсем скоро.

Виж коментарите (10)

Още по темата (5):
21.09.2011 Намесиха НАСА в концерта на Таря
20.09.2011 Таря Турунен: Впечатлена съм от Пловдив, надявам се да се върна отново
тук
02.06.2011 35 лв. за концерта на Таря Турунен в Пловдив през септември
02.06.2011 Разкриват подробности около музикалния форум Sounds of the Ages
01.06.2011 Финландската супер звезда Таря Турунен с грандиозен концерт в Античния
театър
Още новини от Любопитни новини:
Журналист си тръгна със смешна сума от предаването на Геро
Това ли ще са водещите на "Биг Брадър"?
Хубавица от Пловдив разкри за скандални съобщения
Изключвайте зарядните от елмрежата
Христо Стоичков със страхотен улов
Гей сцена с ром и българин в наш филм разбуни духовете


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).